Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire érdektelenek a...

Miért ennyire érdektelenek a mai gyerekek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy közhelyes de a mi időnkben még tudtuk mi szeretnénk lenni ha nagyok leszünk.A mostani emberpalánták még a pályaválasztás elején sem tudják mik is akarnak lenni vagy hogy hogyan képzelik el további életüket.Én és a hasonló korú lurkók már általános iskola kezdésekor szentül meg voltunk győződve hogy rendőrök,sofőrök,vonatvezetők stb. leszünk.

2012. júl. 26. 06:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Rendőr, orvos, állatorvos, UFO kutató, kamionos, autószerelő, katona, tűzoltó, riporter, színész, tanár, uzsorás.

Most éppen szakácsnak készülök, de valszeg kutyakiképző leszek.

2012. aug. 5. 14:21
 32/34 A kérdező kommentje:
ok ok nem kell gúnyolódni és nem is akarok általánosítani ....de amikor 10 gyerek közül 9 csak vállat von arra a kérdésre "mi leszel ha nagy leszel?" akkor azt hiszem jogos a kérdésem
2012. aug. 5. 14:27
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted 10-ből hány gyerek lesz tényleg az, amit mond? Magamból és az ismerőseimből kiindulva a legtöbben azt mondtuk, ami épp eszünkbe jutott. Az Indiana Jones filmek megnézése után például lényegesen megnőtt azoknak a száma,akiket hirtelen nagyon érdekelt a történelem. :D Sőt, mondok jobbat, nekem volt olyan időszakom is, amikor szellemirtó akartam lenni. :D
2012. aug. 5. 18:35
 34/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: és te vajon az lettél, ami kicsi korodtól lenni akartál?

A kérdésre válaszolva: tömören annyi, hogy láthatóan fogalmad sincs, milyen nehéz ma elköteleződni egy szakterület mellett.

2012. aug. 5. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!