Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hitessem el anyámmal,...

Hogyan hitessem el anyámmal, hogy már tényleg nem cigizek?

Figyelt kérdés
Régebben többször is rágyujtottam, vettem cigit is, kétszer le is buktam, de már nem cigizek és már egy jó ideje tiszta vagyok, de anya még mindig nem hiszi el h abba hagytam, és emiatt több konfliktusunk is volt, de mit tegyek, hogy végre elhiggye h tiszta vagyok?
2012. júl. 24. 23:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
ha annyira rád akarja tukmálni hogy cigizel akkor adj neki igazat és mond azt hogy igen cigizek aztán akkor majd leakad a témáról
2012. júl. 25. 00:47
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Ne gyújts rá:)
2012. júl. 25. 01:29
 13/19 Ilyent ***** válasza:

Én amikor nem dohányozta akkor is azt mondtam hogy dohányzok.

De miért ne gyújtsak rá most már tudod nem akkor mit csinálsz most mutter.

Anyám meg hogy semmit nem tudok

Na látod ha dohányoznék akkor már itt előtted tenném.

2012. júl. 25. 02:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Sehogy, ne foglalkozz vele... az ó hiteit ő hiszi, neked arra nincs befolyásod...
2012. júl. 25. 02:16
 15/19 anonim ***** válasza:

hát eleve nem kellet volna cigizni...

nem értem.. mi a jó benne ?

na de lényegtelen... majd elhiszi 1 idő után..

2012. júl. 25. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Előző, ha te nem dohányzol, meg nem is dohányoztál, akkor nyilván nem érted, hogy mi a jó benne...
2012. júl. 25. 10:11
 17/19 anonim ***** válasza:

A dohányzásban fiatal korban a menő érzés a jó a rászokási periódusban.

Utána már csak az a jó, amikor az ezért-azért előtörő elvonási tüneteket enyhíti a következő slukk.

2012. júl. 25. 10:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Előző, ez is egyfajta megközelítés... én pl. huszonévesen szoktam rá a megnyugtató hatása miatt, és ma azt tartom jónak benne, hogy növeli a redisztribúciót és csökkenti a kizsákmányolható élettartamot, tehát antikapitalista...

az emberek különbözőek, a gondolkodásuk is különböző, az indítékaik is különbözőek, mindenféle általánosítás okszerűen hibás.

Ezért azután és se rá, se le nem beszélnék senkit...

2012. júl. 25. 11:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen szülőktől rosszul vagyok néha. Ma anyám is mondta,hogy tudja,hogy én iszok! 15 éves vagyok és lány az összes alkoholt útálom már a szagától is rosszul vagyok,soha nem voltam kocsmába, nem járok bulizni. De hogy ő hallott ezt azt. És nem hiszi el,hogy nem. Szerintem te se tudsz semmit tenni majd egyszer rájön
2012. júl. 25. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!