Hogyan hitessem el anyámmal, hogy már tényleg nem cigizek?
WTF, kedves eddigi válaszolók?
Csak az idő oldja meg. A szülők természetüknél fogva nem hisznek a gyereküknek. Ha bármit is jobban tagadsz annál, hogy "nem", az gyanús és nem hiszik el. Bebizonyítani csak azt tudnád, hogy dohányzol, valaminek a nemlétezésére nincs közvetlen bizonyíték, csak közvetett. Kivéve persze a vérteszt, de nem hinném, hogy az járható út lenne.
Most büntetésben vagy, függetlenül attől, hogy dohányzol-e még vagy nem. Cigit talált nálad, büntet. De egy biztos, soha, de SOHA nem fogod tudni bebizonyítani, hogy valamit nem csinálsz. Póbáld csak ki, menj oda hozzá, és mondd azt neki, hogy nem füvezel, esküszöl. Csak úgy a semmiből. Biztosra fogja venni, hogy azért mondod, mert füvezel.
Mindent összevetve szépen várj, amíg elmúlik a büntetés, és ne szokj vissza a cigire. Ja, és amíg a "tiszta vagyok" kifejezést használod, mindenki azt fogja gondolni, hogy igényed lenne a dohányzásra, de nagyon küzdesz és küzdesz, hogy ne gyújts rá. A "tiszta vagyok" amúgy is drogos kifejezés, nem használják sem az alkoholisták, se a dohányosok, de még a füvesek sem, szóval esetleg az "azóta nem gyújtottam rá", a "nem dohányoztam" és "nem cigiztem" kifejezések megfelelőbbek, és ha tényleg hasznos tanácsot akarsz, akkor itt van a sok baromságom után a végére: ne beszélj róla. Soha. Ha ő hozza fel, akkor mondd azt, hogy "jaj, hagyjámá", és ha nem hagyja, akkor nyugodtan háborodj fel, és vonulj be a szobádba duzzogni. Na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!