Anyám azzal vádol, hogy a kollégájával akarok randizni. Hogyan hitessem el vele, hogy nem?
A kollégája egy 26 éves, jóképű srác, aki most végezte el az egyetemet. Nagyon jó humora van, és amikor összefutunk a munkahelyen, mindig poénkodunk. Ez egy színtiszta haveri viszony, igaz, hogy vannak benne célozgatások mindkét részről. Anyám pedig örökké azt mondja, hogy én fel akarom szedni a kollégáját, biztos kikezdenék vele, ha ő nem lenne ott. Stb. Amúgy azóta mondja ezt, amióta én is ott dolgozom suli mellett. Nyáron folyamatosan tudok menni, ezért is találkozom olyan sokat a kollégával.
Én 20 éves vagyok.
Tényleg elég összefüggéstelenre sikerült, de elmagyarázom:D
Szóval. Anyám, a bizonyos kolléga, és még 4 nő dolgoznak egy nagy irodában. Én mindenkivel nagyon jóban vagyok, és örülnek, amikor munkaidőben vagy utána hozzájuk. (Az az iroda, ahol én vagyok, egy másik emeleten van.) A főnök egy mogorva vénlány, akivel nehéz jól kijönni, mert mindenért ideges és ordít. Főleg azt utálja, amikor anyámék irodájában jókedv van, valszeg mert irigy. Amikor én ott vagyok, akkor mindig poénkodunk a férfikollégával, és a röhögés áthallatszik a másik irodába a főnökhöz. Ezért fél anyám, hogy kirúgja a főnök miattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!