Anyám azzal vádol, hogy a kollégájával akarok randizni. Hogyan hitessem el vele, hogy nem?
A kollégája egy 26 éves, jóképű srác, aki most végezte el az egyetemet. Nagyon jó humora van, és amikor összefutunk a munkahelyen, mindig poénkodunk. Ez egy színtiszta haveri viszony, igaz, hogy vannak benne célozgatások mindkét részről. Anyám pedig örökké azt mondja, hogy én fel akarom szedni a kollégáját, biztos kikezdenék vele, ha ő nem lenne ott. Stb. Amúgy azóta mondja ezt, amióta én is ott dolgozom suli mellett. Nyáron folyamatosan tudok menni, ezért is találkozom olyan sokat a kollégával.
Én 20 éves vagyok.
Kérdés, hogy melyik srác tetszik jobban. Úgyis mindig a nő dönt :)
Ehhez hasonló esetként azt el tudnám hinni, hogy egy főnök neheztelne arra az alkalmazottjára, akinek a fia elcsábítaná a lányát vagy az általa is kiszemelt kolléganőt. A fiát viszont már biztatná :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!