Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok! Tegnap...

Tanácstalan vagyok! Tegnap betelt a pohár, a költözésen vacilálok?

Figyelt kérdés

Van egy vőlegényem, több mint 5 éve, van egy közös kislányunk. Egyik nap megérkezett egy jó nagy telefonszámla, ami mint kiderült párom egy kolleganőjével folytatott sokszori csevej miatt ugrott meg ennyire.

Szó nélkül beismerte, elmondta hogy egy normális, jó fej nő. Sokat dumálnak, jól kijönnek mint barátok. A nő (na persze állítólag) tiszteletben tartja páromat, családját (minket). Mégis zavar. Miért ilyen szoros ez a barátság? Miért pont most lettek jóba, mikor a nőci kapcsolata véget ért? Tényleg csak barátok? Van ilyen? Hülyére vesznek? Nem tudom mit gondoljak.

Tegnap nagyon berágtam, külön aludtunk, feldobtam hogy elköltözöm a lányunkkal.

Túlreagálom? Jól teszem? Hagyjam el? Vagy normális?

Várom nagyon férfiak válaszát is, hátha meg tudnám érteni a lényeget.

2012. júl. 24. 08:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
46-os vagyok /70%/, akit nullára pontoztatok. Mégis nekem lett igazam! Sajnálom Kérdezőt, mégis azt mondom neki: ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Élettársa megunta /sajnos/és rákattant egy független nőre, mert neki így kényelmesebb. Ne félj Kérdező és ne hunyászkodj meg csak azért, hogy legyen melletted egy olyan ember, akit kötéllel kell visszatartani. Menjetek a gyermekeddel és higgyetek egy jobb, normálisabb kapcsolatban. Meg fog érkezni!
2012. júl. 25. 12:05
 62/63 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz még olyan idős, van esélyed megtalálni a nagy ő-t, aki majd nem rabszolgának tart! Nagyon nagyon nehéz lesz ez biztos, sajnálom, hogy így alakult. Elmondtad neki, hogy komolyan költözöl a kislánnyal együtt? Mit reagált rá? Van hova menned?

Amennyiben van én ma este elmondanám a kislányomnak, hogy apuval mi a helyzet és hogy egy nagy kaland veszi kezdetét, mostantól ketten fogtok élni. Készülj fel rá, ha a lányod kíváncsi természetű, akkor kérdezősködni fog, de igyekezz ne bemártani a párodat és ne ellene hangolni a kislányotokat. Attól, hogy köztetek tönkrement minden még add meg neki a lehetőséget, hogy jó apa legyen, aztán rajta múlik már minden.

Ha a kislány már alszik, vagy ahol nem látja a csomagokat ott elkezdenék már ma pakolni és ha tudtok haza menni, vagy barátnőhöz, akkor már holnap mennék is csendben, viták nélkül. A gyűrűt pedig otthagynám az étkezőasztalon.

Rengeteg kitartást neked az elkövetkezendő időszakhoz!

2012. júl. 25. 12:18
 63/63 Bence_ ***** válasza:

Várjunk!

"Első perctől mindketten szerettünk volna közös gyermeket, igazi szerelemgyerek volt. Imádta, gondozta, körülrajongta a kislányt is, engem is." Mikor változott meg a kapcsolatotok?

Én vissza csinálnám. Mi a garancia, hogy a következővel nem kényelmesedtek el?

2012. júl. 25. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!