Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok! Tegnap...

Tanácstalan vagyok! Tegnap betelt a pohár, a költözésen vacilálok?

Figyelt kérdés

Van egy vőlegényem, több mint 5 éve, van egy közös kislányunk. Egyik nap megérkezett egy jó nagy telefonszámla, ami mint kiderült párom egy kolleganőjével folytatott sokszori csevej miatt ugrott meg ennyire.

Szó nélkül beismerte, elmondta hogy egy normális, jó fej nő. Sokat dumálnak, jól kijönnek mint barátok. A nő (na persze állítólag) tiszteletben tartja páromat, családját (minket). Mégis zavar. Miért ilyen szoros ez a barátság? Miért pont most lettek jóba, mikor a nőci kapcsolata véget ért? Tényleg csak barátok? Van ilyen? Hülyére vesznek? Nem tudom mit gondoljak.

Tegnap nagyon berágtam, külön aludtunk, feldobtam hogy elköltözöm a lányunkkal.

Túlreagálom? Jól teszem? Hagyjam el? Vagy normális?

Várom nagyon férfiak válaszát is, hátha meg tudnám érteni a lényeget.

2012. júl. 24. 08:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kérdező. Ismét igazolást nyert, hogy a hirtelen felbukkanó férfi-női barátságok nem barátságon alapulnak. És itt most nem az évek óta tartó régi barátságokra gondolok. Kitartás!
2012. júl. 25. 08:33
 52/63 A kérdező kommentje:

Nem tudom még mi lesz, hogy lesz. De menni muszáj :(

Én még nagyon szeretem Őt, de ezt nem bírom eltűrni, meg nem is akarom. A szívem fog megszakadni, mikor el kell mondani a kislányunknak hogy így alakult. 4 éves már, nem olyan pici, hogy magyarázás nélkül ott lehessen hagyni apát.

2012. júl. 25. 08:38
 53/63 anonim ***** válasza:

Nem most kezdődött el ez a problémátok, hanem már nagyon régen. Elfelejtettétek, hogyan kell kommunikálni, és hogy a házasság két emberből áll. Aminek az a következménye, hogy két ember kell ahhoz is, hogy tönkremenjen!

A férjed is hibás és te is!

Ha tudsz, szépen csendben távozz, hátha hamar észbekap és rájön, hogy hibázott!

2012. júl. 25. 08:38
 54/63 omba ***** válasza:
Hát így már más egy kicsit: éretlen
2012. júl. 25. 08:44
 55/63 anonim ***** válasza:
Bocsánat a kérdésért, de jól gondolom, hogy a kislány nem volt tervezett? Ha bő öt éve vagytok együtt, ő meg 4 éves, akkor néhány hónapig lehettetek együtt a terhesség előtt.
2012. júl. 25. 09:17
 56/63 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 5 éve a vőlegénye, nem 5 éve vannak együtt, de majd a kérdező megmondja mi a helyzet.
2012. júl. 25. 09:22
 57/63 anonim ***** válasza:
52%

egyértelmű volt, nincs olyan pasi aki barátságból telefonálgat nőkkel...meg olyan sincs aki hűséges tud maradni.

Na hol van Robika meg Bence ?:)))

2012. júl. 25. 10:08
 58/63 Robi.88. ***** válasza:
100%
Nem vagyok Robika de olvastam a fejleményeket és sajnálom, h így alakult, vagyis h egy köcsög a párja.
2012. júl. 25. 10:09
 59/63 A kérdező kommentje:
Kislányunk tervezett volt, igaz nem sokat vártunk vele megismerkedésünk után. Első perctől mindketten szerettünk volna közös gyermeket, igazi szerelemgyerek volt. Imádta, gondozta, körülrajongta a kislányt is, engem is. .... Hát ez elmúlt sajnos. Nem állítom hogy nem vagyok hibás semmiben, mert biztos neki is rossz lehetett hogy sokszor volt vita, de könyörgöm, egy családért, egy otthonért tenni is kell, úgy ahogy nekem, úgy neki is. Vagy nem?
2012. júl. 25. 10:19
 60/63 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

Én rettegek ettől még ha most minden rendben is van.Most 1000-rel küzdök érte,hogy jobb legyen és ne kerüljön más a középpontban.

2012. júl. 25. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!