Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok! Tegnap...

Tanácstalan vagyok! Tegnap betelt a pohár, a költözésen vacilálok?

Figyelt kérdés

Van egy vőlegényem, több mint 5 éve, van egy közös kislányunk. Egyik nap megérkezett egy jó nagy telefonszámla, ami mint kiderült párom egy kolleganőjével folytatott sokszori csevej miatt ugrott meg ennyire.

Szó nélkül beismerte, elmondta hogy egy normális, jó fej nő. Sokat dumálnak, jól kijönnek mint barátok. A nő (na persze állítólag) tiszteletben tartja páromat, családját (minket). Mégis zavar. Miért ilyen szoros ez a barátság? Miért pont most lettek jóba, mikor a nőci kapcsolata véget ért? Tényleg csak barátok? Van ilyen? Hülyére vesznek? Nem tudom mit gondoljak.

Tegnap nagyon berágtam, külön aludtunk, feldobtam hogy elköltözöm a lányunkkal.

Túlreagálom? Jól teszem? Hagyjam el? Vagy normális?

Várom nagyon férfiak válaszát is, hátha meg tudnám érteni a lényeget.

2012. júl. 24. 08:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 Bence_ ***** válasza:
66%

Ennyi baszott okos nőt!!

Ha ilyen okosak akkor mi a fenének keseregnek azon, hogy rossz a kapcsolatuk. Ilyen okos lenne bármelyik nem akkor nem lenne rossz kapcsolat, hisz a másik fél okos és helyre hozza.

Telefonálás nem = a dugással.

Lehet hogy megtenni de "lenne", meg a "ha" alapján még nem kéne kerékbe törni.

Hölgyem igeni ti is el tudok kényelmesedni egy kapcsolatban és nagyon ügyes lakó társakká tudtok válni.

Egy kapcsolat 2 emberen múlik és ha kommunikálnak és figyelnek egymásra akkor megtanulják egymást kezelni. (Sokan itt cseszik el mert azt hiszik, hogy ez magától értetődő)

Akkor ott egy harmadik a feje tetejére is állhat mert nem fog labdába rúgni.

Talán ez ide kívánkozik:

"Egy férfi férfiassága a legjobban abban tud megnyilvánulni, ahogy a nőt szereti.

A férfi a nőért él, a nő a gyermekeiért és családjáért jó esetben.

Sok cél van az életben, de a férfiak azért szeretnének sikert és pénzt az életben, hogy a nőt meghódíthassák, és boldoggá tehessék. A nő meg támogatja, és gondoskodik róla, hogy erős lehessen a férfi.

A nő szeretete és törődése nélkül a férfi gyerekké satnyul, a nő pedig hárpiává válik, ha nem nőként kezelik.

Egy nő az egyik legfontosabb a férfi számára!"

Kérdésre is válaszoljak. Én beszélnék. Nem pakolnék. Ne a könnyű utat válaszd, hanem a jó utat.

2012. júl. 24. 12:03
 42/63 anonim ***** válasza:
72%

Nem olvastam el minden választ, de gondoltam én is reagálok. Hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy mi még nem élünk együtt és én sajnos konkrétumokat is tudok, hogy miről beszélgetnek a hatalmas barátnőjével, akiért még a kapcsolatunk elején egyszer már majdnem elhagyott. (azóta is a szívem csücske a csaj elhiheted)

Jó megoldást nem tudok, mivel nálunk is éppen áll a bál és egyelőre ötletem sincs, hogy lépjek, vagy maradjak, eközben ő értetlenkedik, hogy mi a bajom, hisztizek már megint, elvégre csak poénkodás volt, amikor órákig beszélgetnek és minden második mondat, hogy jajj de hiányoznak egymásnak, meg milyen jó lenne ha megmasszírozná fáradt kis testét a párom, erre még rátesz a párom egy lapáttal, hogy jóó, de a fenekét is. Roppant poénos amúgy tényleg. Nem csal meg ez 1000%, de én ezt képtelen vagyok eltűrni... Bár attól függ hogy nézzük, én már ezt is megcsalásnak érzem valahol és roppant megalázó rám nézve!

Én azt mondom neked aludjatok még néhány napig szépen külön, amíg nem tiszta, hogy mit is szeretnél. A számlát pedig odaadnám a páromnak, hogy fizessék ki szépen felesben ezzel a nővel, mert én egy fillért nem vagyok hajlandó beleadni.

2012. júl. 24. 12:19
 43/63 Bence_ ***** válasza:
75%

Ez a külön alvás miért van?

Mert ideges vagy és ha a közeledbe lenne akkor agyon ütnéd, vagy büntetés, hogy akkor ne is legyek?

2012. júl. 24. 12:27
 44/63 omba ***** válasza:
72%

Mindkét nemre jellemző ám az a féle elkényelmesedés, hogy már megszereztem, lehet lazítani....

Hiba, egy kapcsolat nem marad meg magától örökre.

Akik háborognak a sok beszélgetés miatt, azon gondolkodnának már el, hogy képesek volnának-e egyáltalán órákat beszélgetni a párjukkal?

2012. júl. 24. 12:29
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 44-es! 42-es vagyok. Igen, képes vagyok a párommal órákig beszélgetni és azt sem gondolom, hogy az ágyban, vagy az élet bármilyen más területén nem adnék meg neki mindent, amire szüksége van/volt elmondása szerint, ergo nem értem miért kell ilyeneket mondania egy másik nőnek, akiről tudja nagyon jól, hogy amúgy is sz*rul érint, hogy ők ilyen országos barátok, nem baj... azért is rátesz még pár lapáttal!

Tudom javarészt nem is nekem szólt a kérdésed, avagy az elgondolkozásra való felhívásod!

2012. júl. 24. 12:53
 46/63 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon sok esetben vezetik az orruknál fogva a nőket a hasonló pasik. Aki pedig hagyja magát, az meg is érdemli. Ezért érzik, hogy ők megtehetnek bármit, a nő rájuk van szorulva pláne, ha még egy gyerekkel is lenyűgözik. Én biztos nem tűrnék. Ne szabadna egymás érzéseivel és bizalmával játszadozni. Márpedig ez a férfi ezt teszi!
2012. júl. 24. 15:23
 47/63 omba ***** válasza:

Kedves 45-42, nem neked szólt, tulajdonképpen csak egy figyelemfelhívás mindenkinek.

A te helyzeted azért kicsit más, ha még együtt sem vagytok igazán, - nem tudom...

Ha füled hallatára poénkodik valami ex-féleséggel, az egyrészt persze bizalom, de hát tapintatlanság is.

Azt gondolom, hogy te valóban megkérhetnéd, hogy mielőtt valami komolyba kezdtek, vágja el ezt a szálat!

2012. júl. 24. 16:07
 48/63 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy koedukált munkahelyen mindig voltak és lesznek flörtök. De ezeknek a 95%-a soha nem jut el a csókig sem. A flört csak önigazolás, hogy kell az ember még másnak is a párján kívül. És szerintem egy flört bármely kapcsolatba belefér.

29/N

2012. júl. 24. 17:42
 49/63 anonim ***** válasza:
88%

Nem olvastam végig a kommenteket de szerintem erősen túl reagálod. Neked nincsenek barátaid? Mond meg neki ha téged zavar,hogy kicsit kevesebbet kéne beszélni. Atya ég beszél egy nővel és már megcsalja meg elköltözöl? Nők...

Szintén nő

2012. júl. 24. 19:03
 50/63 A kérdező kommentje:

Eltelt egy nap ... úgy tűnik marad a költözés.

Tegnap leültünk beszélgetni. Röviden összefoglalva: nem hozza el a nőcit bemutatni, mert: Nem akarom hogy megismerd. Megtudtam, szóba hozta párom nála, hogy szeretne tőle többet, amit tegnap kerek perec a szemembe mondott hogy meg akart vele csalni, és ha a nő igent mondott volna, szó nélkül. Aminek én vagyok az oka, mivel, sokszor veszekszem vele, hogy nem csinál otthon semmit és nem foglalkozik velünk. (2-3 naponta 10 percért is könyörögni kell hogy foglalkozzon a lányával). Ő ilyen, fogadjam el, nem fog változtatni. Semmi jogom elvárni, hogy lemondjon erről a nőről, még így sem. Azért van velünk mert megszokott, meg a kislányunk miatt. Továbbá Ő dolgozó férfi, ne várjam el hogy itthon esetleg besegít valamibe is. Azért ilyen velem, mert itthon mindig csak a veszekedés van ilyenek miatt. Mikor megkérdeztem hogy ha esetleg egy kicsit változtatna és nem az én dolgom lenne minden, akkor lehet nem kéne ennyit veszekedni!? Szintén azt kaptam hogy én ne mondjam meg mit csináljon.

Hát azt hiszem eleget hallottam :( Csalódtam, nagyon nagyot. Alapjáraton Ő nem ilyen ember, családdal, barátokkal, ismerősökkel biztos nem. Kedves, lelkiismeretes mindenkivel. Hát nekem ez jutott.

2012. júl. 25. 08:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!