Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tegyek. Vajon más hogy élné ezt meg?
Mit jelent az, hogy kifutottál az időből?
Mindenképpen keress fel szakembert, aki egy kicsit segít oldani a feszültséget, hátha utána tisztábban látsz majd, hogy mit is szeretnél!
Kitartás!
Nézd, ha csak úgy magától kis rásegítéssel (pár tabletta bevételével) nem menne a teherbeesés, hanem mindenféle szurkálások, kisebb műtét, ilyesmik kellenének hozzá, én nemet mondanék rá.
Más lenne, ha még nem lenne gyereked, de már van egy, én nem szenvednék a másodikért.
Ha meg sem próbálod, akkor miért írod azt, hogy kifutottál az időből??? Könnyű megmagyarázni, hogy miért nem. És sokal nehezebb csinálni.
Nem az béletkorod számít, te adtad föl.
Egy ismerősöm 41 évesen lett terhes 2. gyerekkel gyönyörű egészséges kislány :)
Szerintem fordulj szakemberhez , és ha a szíved mélyén vágy még egy babára akkor ne halogasd tovább mert lassan valóban ki futsz az időből.
Én is ezt javaslom, az elrettentő példát azért írtam,mert ha egészségügyi gondjaid vannak, 5x is gondold meg...de ha ezen a téren nincs baj, vágjatok bele...és sok sikert hozzá,szívből kívánom,hogy teljesüljön a vágyad!
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!