Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok, nem tudom...

Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tegyek. Vajon más hogy élné ezt meg?

Figyelt kérdés
Évekig akartam második babát, de sok okból nem lehetett. Most elhárultak bizonyos akadályok, akár meg lehetne próbálni, de most meg kifutottam az időből. Ráadásul az eltelt időben lelkileg eléggé roncs lettem ebben a témában. Annyi ideig akartam hiába, hogy most már nem jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Pszichológushoz kéne mennem, vagy egyszerűen elfogani, hogy a nagy vágyakozás most már inkább valami utálattá vagy daccá változott bennem? Volt már valakivel ilyen?
2012. jún. 27. 14:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat! :)
2012. jún. 27. 20:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Én ismertem olyat, akinek 2 gyereke van, 45 és 47 évesen szülte őket, most már mindkettő egyetemre jár, szépek, egészségesek :)
2012. jún. 28. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!