Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tényleg megcsalja...

Vajon tényleg megcsalja édesapámat?

Figyelt kérdés

Anyám már régóta játszik 1 netes játékkal és akikkel ott játszik, fontosabbak neki mint a családja. Ezt most nem részletezném, de így van. Tudom.

Az egyik játszótársáról teli van egy mappa képekkel. Az egyiken kis gatyában fekszik hason az ágyon és kint van a segge. Meg mindenféle indokkal felutazgat ugyanabba a városba. Meg ha utazunk valahova, végig a telefonját bújja.

Sztetek jó a megérzésem? Érdemes lenne megnézni a telefonját?

2012. jún. 22. 07:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
És ha bebizonyosodik számodra, akkor mi van? Ezt kettejüknek kellene elintézniük, nem neked gyerekként.
2012. jún. 22. 07:36
 2/27 A kérdező kommentje:
Felnőtt ember vagyok csak még sajnos nem tudtam elköltözni. Nem mondanám én el apámnak, de anyámmal csak tudnék valamit csinálni.
2012. jún. 22. 07:38
 3/27 anonim ***** válasza:
0%

NEm úgy tünik, hogy felnött vagy.

1. Ha netán igaz lenne is a gyanud, te nem szóhatsz bele. (Ha a te kapcsolatod nem tetszene valamelyik szülödnek, akkor örülnél, ha bele akarnának beszélni?

2. Ez apád és anyád dolga, kivülállónak - és ebben az esetben te is az vagy -, semmi köze hozzá.

3. Más telefonját megnézni (meg a profilját, privát dolgait a gépen) egyrészt gyerekes, másrészt meg nemtisztességes dolog.

4. Foglalkozz a saját dplgaiddal, és ne üsd bele az orrodat máséba.

2012. jún. 22. 08:01
 4/27 anonim ***** válasza:

NEm úgy tünik, hogy felnött vagy.

1. Ha netán igaz lenne is a gyanud, te nem szóhatsz bele. (Ha a te kapcsolatod nem tetszene valamelyik szülödnek, akkor örülnél, ha bele akarnának beszélni?

2. Ez apád és anyád dolga, kivülállónak - és ebben az esetben te is az vagy -, semmi köze hozzá.

3. Más telefonját megnézni (meg a profilját, privát dolgait a gépen) egyrészt gyerekes, másrészt meg nemtisztességes dolog.

4. Foglalkozz a saját dolgaiddal, és ne üsd bele az orrodat máséba.

2012. jún. 22. 08:01
 5/27 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél. Elmondanám h közös kép szval bárki megtalálhatja, de mostmár biztos vagyok benne mert a szerelmes levelezések is le vannak mentve. Nagyon fáj h ezt csinálja apámmal mert mindent neki köszönhet
2012. jún. 22. 08:04
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő megcsalása lenne a téma, akkor rögtön jönnének az olyan válaszok, hogy biztos van benne valami, kötelességed anyádnak szólni, mert mindig ez szokott lenni. Úgyhogy azt ajánlom derítsd ki a dolgot és szégyelje magát anyukád, ha másnak is szétteszi a lábát. Szánalmas, hogy ilyenkor semmi sem utal a megcsalásra, bezzeg egy férfinél már az is, ha később ér haza.
2012. jún. 22. 08:07
 7/27 A kérdező kommentje:
Már biztos. Meg is beszélték h hol fogják csinálni. Nagyon ideges vagyok. Tudtam h már nem érdekeljük, de akkor lépjen le. Ne csinálja ezt.
2012. jún. 22. 08:13
 8/27 A kérdező kommentje:
Eddig én is azt mondtam volna h nem kell beleszolni, de aki nincs ebben az nem tudja elképzelni h milyen érzés ez.
2012. jún. 22. 08:15
 9/27 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, hogy felnőtt vagy, de mégis - ezt nekik, a szüleidnek kell lejátszani. :/ Sajnálom.
2012. jún. 22. 08:51
 10/27 A kérdező kommentje:
És most akkor nézzem szó nélkül tovább h apám szemébe hazudik??
2012. jún. 22. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!