Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tényleg megcsalja...

Vajon tényleg megcsalja édesapámat?

Figyelt kérdés

Anyám már régóta játszik 1 netes játékkal és akikkel ott játszik, fontosabbak neki mint a családja. Ezt most nem részletezném, de így van. Tudom.

Az egyik játszótársáról teli van egy mappa képekkel. Az egyiken kis gatyában fekszik hason az ágyon és kint van a segge. Meg mindenféle indokkal felutazgat ugyanabba a városba. Meg ha utazunk valahova, végig a telefonját bújja.

Sztetek jó a megérzésem? Érdemes lenne megnézni a telefonját?

2012. jún. 22. 07:33
1 2 3
 11/27 Dottorre ***** válasza:
Nem tudom, én lehet, hogy szemét lennék, de szólnék apámnak, ha 100%-ra be tudom bizonyítani... igenis tudjon róla, és utána már intézzék el ketten, hogy hogyan tovább... De az, hogy hazugságban éljen évekig.... nálam ez nem nyerő.
2012. jún. 22. 09:10
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem, mindenképp szólj apukádnak.

Nem értem mások szerint, miért nincs joga tudni. Bezzeg ha ő csalná a nőt, akkor mindjárt el lenne mondva mindenféle szemétnek.

2012. jún. 22. 10:06
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben en elso korben anyukaddal beszelgetnek el, hatha eszhez terne.

Az lenne a korrekt, ha o latna be, hogy hulyeseget csinal es o beszelne apukaddal arrol, hogy mit tett, mit akart tenni. Nagyobb esely lenne igy arra, hogy megmentik a kapcsolatot nagyobb balhe nelkul.

Ha te mondod el egybol apukadnak, akkor egybol cirkusz lesz es kevesbe lesz megbocsathato anyukad bune.

Az eszhezteres es bevallas jobb, mint a lebukas, ha azt akarod, hogy ne menjen tonkre a hazassaguk.

Ha beszelsz anyukaddal es igy sem lesz valtozas, akkor viszont szolj edesapadnak.

2012. jún. 22. 10:30
 14/27 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam hogy anyámnak kell elmondania, de ha nem, teszi meg akkor én megfogom. Nem bírnám tétlenül nézni ezt amit csinál. Meg h hazudik apámnak. Rettenetesen kivagyok.
2012. jún. 22. 10:40
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

"aki nincs ebben az nem tudja elképzelni h milyen érzés ez."

És te honnan tudod, hogy anyukádat mi vitte erre? Én nagyjából sejtem, mert egy balfék mellett élek, aki évek óta keresztülnéz rajtam, de elválni sajnos nem tudok.

Szóval ne ítélkezz, mert te sem vagy az ő bőrében!

Ha zavar, anyukáddal beszélj első körben!

2012. jún. 22. 11:45
 16/27 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy apád NEM tudja? Könnyen lehet, hogy ebben már megegyeztek. Másrészt lehet, hogy éppen azzal teszed töknre apádat, ha elmondasz neki ilyesmit, ami még csak nem is biztos.
2012. jún. 22. 11:57
 17/27 A kérdező kommentje:
Édesapám mindent megad neki amit csak akar. Igaz beszélni nem szoktak, de ez sem apám miatt van hanem mert anyám mindíg be van buzulva a gép elé és 2 szót nem lehet vele váltani. Ha meg valamiért szól neki az teljesen jogosan van. Pl h 1 héten egyszer van elmosogatva ha nem vagyok itt meg apám sem csinálja meg helyette. Szart sem csinál itthon. Mereszti a seggét a gép előtt. Sokszor apám főz, mos, mosogat, takarít és még csak nem is mond semmit anyámnak h neki kellett megcsinálnia. Na sztetetek megérdemli ez az ember h ilyen mocskos módon elárulják?
2012. jún. 22. 12:00
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem fogom elmondani míg nem beszéltem anyámmal és biztos nem tudja apa, mert itt van leírva h mit fog mondani h hova megy amikor.... áh leírni sem tudom. Forog tőle a gyomrom
2012. jún. 22. 12:01
 19/27 anonim ***** válasza:

Egy nő akkor jut el ide (tapasztalat), ha nem kap a pasitól törődést, figyelmességet, szexet... ezeket megkapja vajon az anyukád?

Az, hogy elmosogatnak helyette, szart se ér... Amit leírsz, tipikus tünet, nagyon sok nő így reagálja le, ha a férjük belekényelmesedik a kapcsolatba, és nem érzik magukat nőnek. Más mellett meg nőnek érzi magát...

Elég gáz neked, hogy ilyen párkapcsolati mintát látsz, és felnőtt fejjel is azt gondolod, hogy attól jó férj egy férj, ha besegít a háztartásban... hát nem. Sokkal többet érne, ha néha elvinné vacsorázni, vagy kézenfogva sétálni, néha ránézne kedvesen, vágyakozva, megdicsérné a frizuráját, stb. Ennyi a titok... mert ha nem, akkor jön az, amiről írsz: a nő elkezd egy virtuális világba menekülni a saját élete elől, ami lehet a szappanopera vagy a net, és ha felbukkan egy pasi, aki mellett nőnek érzi magát, akkor nem áll ellen...

Ne hidd, hogy ez egyedi! Tudod, hány ilyet láttam már?! És az elhagyott pasik utána meg sírnak, hogy "de hát én mindent megadtam..." Ló****t adott meg mindent! Fogalmatok sincs, mivel lehet egy nőt megtartani!

2012. jún. 22. 12:14
 20/27 A kérdező kommentje:
De anyámnak is van szája és szól h mi baja van. És a megcsalásra akkor sincsen mentség. Rohadt szemét dolog. Régen szexeltek (mind1 honnan csak tudom és kész) De mióta itt ez a bu.zi játék..... nem hinném. Van már neki fiatalabb fa.sz. Nem gondolom azt h attól jó egy kapcsolat h a férfi besegít a házimunkába (jelzem a mi esetünkben anyám az aki nagy kegyesen megcsinál néha valamit. Amúgy mindent mi csinálunk. de ezt illenék megbecsülni. Soha egy köszönömöt nem hallottam tőle semmiért. Mind1. Tudom h milyen anyám. Apám sokkal több joggal mehetne félre, de tőle is szemét dolognak tartanám
2012. jún. 22. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!