Tanácstalan vagyok! Tegnap betelt a pohár, a költözésen vacilálok?
Van egy vőlegényem, több mint 5 éve, van egy közös kislányunk. Egyik nap megérkezett egy jó nagy telefonszámla, ami mint kiderült párom egy kolleganőjével folytatott sokszori csevej miatt ugrott meg ennyire.
Szó nélkül beismerte, elmondta hogy egy normális, jó fej nő. Sokat dumálnak, jól kijönnek mint barátok. A nő (na persze állítólag) tiszteletben tartja páromat, családját (minket). Mégis zavar. Miért ilyen szoros ez a barátság? Miért pont most lettek jóba, mikor a nőci kapcsolata véget ért? Tényleg csak barátok? Van ilyen? Hülyére vesznek? Nem tudom mit gondoljak.
Tegnap nagyon berágtam, külön aludtunk, feldobtam hogy elköltözöm a lányunkkal.
Túlreagálom? Jól teszem? Hagyjam el? Vagy normális?
Várom nagyon férfiak válaszát is, hátha meg tudnám érteni a lényeget.
Hát ha te ennyitől elköltözöl vagy elhagyod, a vőlegényed jobban jár. Kinek kell egy hisztérika?
Miért pont most lettek ennyire jóban? Mert az embernek szakítás után barátokra van szüksége.
Tudod, tök mindegy, hogy a csaj mit csinál, mit kavar vagy csak tényleg barátkozik, a vőlegényeden múlik minden (és rajtad!). Egy jó kapcsolatba nem lehet belepiszkálni, nincs olyan, hogy "elcsábítottak". Akit el tudnak csábítani, az AKARJA, hogy elcsábítsák.
Javaslom, hogy ne a csajra koncentrálj, hanem a kapcsolatotokra. El lehet mondani, hogy téged ez "kicsit zavar", meg lehet kédezni, miről beszélgettek (ha nincs titkolnivalója és normálisan kérdezed, elmondja!), meg lehet és KELL ismerkedni a vőlegényed barátaival (a nővel is, bónuszként jobban át fogod látni a kapcsolatukat), de a vőlegényed nem a tulajdonod. Meg lehet jegyezni, hogy a magas telefonszámla megterhelést jelent anyagilag, próbáljon spórolni.
De ha hisztizel, ő fog elhagyni, mielőtt még annyi mondanál, hogy bőrönd. Aztán akkor vinnyoghatsz, hogy tudtad, hogy ez lesz - miközben magadnak köszönheted az egészet.
Nem feministák. Csak valamiért rá vagyunk szokva, hogy ha probléma merül fel a kapcsolatban, akkor menekülünk és nem megoldjuk azokat. Mennyivel könnyebb összepakolni, mint beszélgetni, megérteni és harcolni?
#16 vagyok
Igen! De ha küzdök és van értelme, akkor azzal a páromat is erre sarkallom. Ha nem foglalkozok a dologgal, hanem költözök, akkor azt kommunikálom, hogy engem se érdekel a dolog.
Robi te is kb olyan egyszerű vagy,mint egy egysejtű.
Ha a pasi azt mondja,hogy nincs semmi akkor úgy is van?
persze,mert a pasik a hűségükről híresek már évszázadok óta.
Azt a pénzt amit az új kis barátnőjére költ, költhetné a közös gyerekre.
De mindegy az ilyen hímsoviniszták,mint Róbertka teljesen helyénvalónak találják az ilyen dolgokat.A pasi mindig tökéletes, ha megcsal akkor is a nőben van a hiba.Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!