Van olyan, aki a párja kedvéért változott?
És szeretném én azt látni, aki pszichés betegségből kigyógyul csak úgy. Ez olyan, mintha elhatároznám, hogy a párom kedvéért többé nem leszek influenzás, mert nem akarom, hogy ő is megbetegedjen.
Ez igaz hogy csak úgy meggyógyulni mert a párom szerené,az úgy nem megy De ha beteg vagy és van egy elég erős,akaratos kitartó párod akkor kijöhetsz a depiből.Na nem magadtól,egy igazi depis csak a szeretettől nem gyógyul meg.
Engem a párom elvitt az orvoshoz,minden egyes kezelésre elkisért,kiváltotta a gyógyszereimet,ügyelt arra hogy mindig bevegyem.ha látta hogy roszabbul vagyok vitt a kórházba.Ha ő nincs akkor már nem élnék.Ha azt vesszük miatta lettem az aki,segitett mindenben és segit a mai napig is.
18:40 - Ez tényleg nagyon ironikus.
Az én (volt) páromnál (depressziós) lettek apróbb változások, több is, nálam rengeteg, és mikor minden sokkal jobb volt mint valaha, nem kellett neki a kapcsolatunk tovább. Az alapvető döntést ti. (végleges szabadulás a betegségtől) nem hozta meg. Inkább szakított, és ezt lekezelően tette, főleg ami az általam javasolt segítségeket illeti. Eléggé fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!