Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Plasztikáztatnál a férjed...

Plasztikáztatnál a férjed kedvéért?

Figyelt kérdés
Mell- és orrműtét.
2012. júl. 2. 09:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha tökéletesen elégedett lennék magammal akkor nem, de ha nekem sem tetszene IGEN!
2012. júl. 2. 09:15
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha finanszírozza, akkor talán. De nem hiszem, h belemennék fájdalmas műtétekbe. Inkább otthagynám egy rendes, engem a belsőmért szerető emberért.
2012. júl. 2. 09:19
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ...

Ha 3 gyerek után lógni fog a mellem és ez zavarná őt is engem is, akkor lehet. Vagy ha valamilyen baleset folytán ne adj Isten szükséges lenne orrkorrekció akkor igen. De egyéb esetben NEM!

Csak azért, mert valaki szerint kicsi a mellem, vagy akármi problémája van az amúgy egészséges testemmel, akkor biztosan nem, tök mindegy kinek van problémája vele. Eleve akinek problémája van, az nem lehet a férjem. Logikusan. Nem látom értelmét összevagdaltatni magam ilyesmiért. Műtöttek már eleget, nekem annyi elég volt.

4/23 anonim válasza:
86%
Más kedvéért nem.
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 0 mellem van, ezért már alapból a saját önbizalmam kedvéért meg fogom csináltatni, ha tetszik másnak, ha nem. Viszont, ha én meg lennék elégedve magammal, akkor biztos, hogy senki kedvéért nem feküdnék kés alá. Akkor ez itt szakítási pont lenne, mert menjen akkor keresni magának olyat, aki az ideálja, ne engem formáljon azzá műtéttel.
2012. júl. 2. 09:22
 6/23 Salx Narval ***** válasza:
98%
Persze, ha ő is megtoldatná pár centivel a szerszámot.:D
2012. júl. 2. 09:27
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

ma 09:27

Ott a pont!;)

Én a mellemet egészségügyi okokból plasztikáztatom majd,

tini korom óta hatalmasak és hátproblémám van tőle. Plusz szépen meg is van ereszkedve a súlya miatt.

Volt egy barátom-igazi tahó, de akkor még naiv voltam- ő emelte meg egyszer a melleimet, hogy "na így lenne normális, így kéne állniuk". Az ő kedvéért például már csak azért sem plasztikáztattam volna meg.

2012. júl. 2. 09:35
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

Soha

Azért legyen velem a párom mert szeret ne azért mert mutogatni akar.....

2012. júl. 2. 09:41
 9/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha egészségügyi szempontok miatt lenne szükség a plasztikára, és még fizetné is, akkor igen. Talán a mellnagyobbításban még magamtól is benne lennék, mert sokszor van 'kisebbségi' érzésem, és szeretném, ha bizonyos ruhák nekem is jól állnának... De csak azért, hogy jobban hasonlítsak az újságjaiban látott nőkre, azért nem műttetném meg magam.
2012. júl. 2. 09:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kellett lepontozni a hetes válaszadót, az ő története világít rá arra, hogy miért van annyi nőnek komplexusa...

Amúgy én soha nem kérnék ilyet a páromtól!

2012. júl. 2. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!