Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Plasztikáztatnál a férjed...

Plasztikáztatnál a férjed kedvéért?

Figyelt kérdés
Mell- és orrműtét.
2012. júl. 2. 09:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A mellem magam miatt csináltatnám meg.A férjem kedvéért tutira nem csináltatnék semmit.
2012. júl. 2. 10:03
 12/23 anonim ***** válasza:

nem,semmiképp

Kicsik a melleim,nem is egyformák,régebben gondolkodtam rajta,de drága volt.Most már lenne rávaló,de pont párom beszélt le róla,hogy felejtsem el hogy ezért szabdaltatni magam,igy vagyok jó ahogy vagyok:)

Ha gyerek után megereszkedik,akkor felvarratni viszont lehet varratnám,de szilikon nem kell bele.

2012. júl. 2. 10:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha szeret, elfogad olyannak amilyen vagy, és ha nem szeret bármit csinálhatsz magaddal, úgy sem fog működni.

És ha mégis úgy döntesz megcsináltatod, akkor vigyázz kihez mész mert egyszer láttam a TV-be hogy sok orvos nem ért a plasztikázáshoz, még is vállalja jó pénzért + kísérletezik az embereken. Nem tudom igaz-e, Frei Doszié című műsorba láttam. Bár a tévében sok hülyeséget mondanak.

Most a tévés dologé lehet hogy lepontoztok, és lecsesztek mert lehet hogy csak hülyeség. Nem tudom na nem értek hozzá.

2012. júl. 2. 10:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a kettő, ami nem tetszik magamon és ha lesz lehetőségem, megcsináltatom.

De ha csak neki nem tetszene, akkor nem. lehet keresni olyat, akinek tetszik az orra.

2012. júl. 2. 10:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szó se lehet róla.

Ha nem fogad el, keressen mást.

Vagy, plasztikáztatok, de akkor én is megmondom rajta mi a hiba, és együtt.

2012. júl. 2. 10:35
 16/23 anonim ***** válasza:
Én nem, mivel beszéltünk már erről a témáról és eddig az volt a véleménye, hogy semmiképp eszembe se jusson, most ha ezek után mégis ezzel állna elő, akkor elgondolkodnék, hogy vajon miért gondolta meg magát, már biztos nem tetszem neki... és azt hiszem, ha pl nagyobb melleket kérne, el is hagynám. Mindig is kicsi volt, eddig is tudta, ha nem jön be neki, akkor miért nem keres nagyobb mellű nőt alapból, annyi olyan nőt is találhat. Olyan ember ne válasszon engem, akit ez zavar.
2012. júl. 2. 11:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha nekem sem tetszene az orron vagy a mellem akkor megcsináltatnám és a végén mondanék egy köszönöm szépen az "ajándékokat" viszont látásra :)
2012. júl. 2. 12:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Az orromat alapból semmiképpen, hiszen úgy ismert meg, elvileg úgy szeretett belém, hogy ilyen tökéletlen az orrom. Ha esetleg a kapcsolatunk óta történt volna vele valami, pl. baleset, akkor elgondolkoznék, de akkor is elsősorban saját magam miatt tenném meg.

A mell téma kicsit más, szerintem. Sosem volt nagy mellem, de legalább kerek és feszes volt. Jelenleg 2 gyerek szoptatása után kicsit nagyobb ugyan, de sajnos már nem feszes és kerek, kicsit lóg. Így nálam többször felmerült már a plasztika téma és bizony rohadt szarul esett, amikor egyszer a párom azt mondta, hogy igen, csináltassuk meg! Hiába érthető, hiszen anno jó melleim voltak, most meg csak melltartóban jók, de akkor is... Jobban esne, ha azt mondta volna, hogy neki így is jó, de ha én szeretném, akkor legyen...

2012. júl. 2. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem szörnyű, hogy ennyire fontosak a külsőségek, hogy egyáltalán MEGFORDUL egy férj fejében, hogy ilyet kérjen a nőjétől!

Az agyatokat kellene plasztikáztatni, hogy rájöjjetek hogy senkit sem szabadna a külseje alapján megítélni, ha nem tehet róla.

Ha súlyos pszichológiai gondokat okoz neki magának akkor még valahol meg tudom érteni, de ez is szubjektív, mert sok plázamaca a világ végének érzi ha csak tripla D-s melle van, neki KELL az az E vagy hogy betűzik ezeket!

Lehet lepontozni, nem azért járok ide hogy a százalékaimat figyelgessem, hanem hogy megmondjam a véleményem :D

2012. júl. 2. 13:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem.Ha kis mellel nem szeret,akkor nagy mellel sem fog.Az ilyen férfi menjen a pics@ba.
2012. júl. 2. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!