Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki a párja kedvéér...

Van olyan, aki a párja kedvéért változott?

Figyelt kérdés
Helyesebben: aki engedte, hogy a jobbik énje nyerjen tért? Aki felismerte, hogy különben elveszti a párját? (Kijött szenvedélybetegségből, pszichés betegségből, felhagyott rossz szokással, stb.) Kor és nem érdekel.
2012. júl. 23. 21:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Leszoktam a bagóról.
2012. júl. 23. 21:18
 2/23 anonim ***** válasza:
52%
Kutyából nem lesz szalonna, lóból se csokoládé.
2012. júl. 23. 21:19
 3/23 A kérdező kommentje:
Egyébként az ideális az, ha az ember nem a párja kedvéért változik, hanem a sajátjáért, belátva, hogy sokat veszíthet - többek között a párját.
2012. júl. 23. 21:19
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
Nő vagyok, 22 éves koromban a párom hatására jöttem ki a depresszióból. Teljesen rendbe jöttem, de a kapcsolatnak utóbb vége lett, mert hiába voltam tökéletesen jól, sosem tudott egészséges, beszámítható felnőttként kezelni. Maradtam az "ideggyenge barátnő" szerepben, és ez ráment a kapcsolatra. Azóta boldog vagyok más oldalán, aki meggyőzött arról, hogy önálló, cselekvőképes és talpraesett ember vagyok. :D
2012. júl. 23. 21:20
 5/23 A kérdező kommentje:
Igen, a "hatására" talán jobb szó, mint a "kedvéért". Köszi.
2012. júl. 23. 21:20
 6/23 anonim ***** válasza:

De amúgy az új kapcsolatomban is változtam már valamennyit, csak az nem látványos, hanem lassú összecsiszolódás.

Lazább lettem, nem görcsölök annyi mindenen. :)

2012. júl. 23. 21:23
 7/23 anonim ***** válasza:

igen, hazajöttem kintről és itthon lett bejelentett alig fizetésű munkám, mert ő ezt akarta.

Feketére festettem a hajam, amivel 10 évvel öregebbnek nézek ki, ezt is a kedvéért.

nyugtatón éltem, hogy ne gyújtsak rá miatta.

a végén meg szakított olyan indokkal, hogy nem illünk össze.

2012. júl. 23. 21:33
 8/23 anonim ***** válasza:
Igen, én nagyon idegbeteg típus vagyok, gyakran agresszív. Miatta változtam.
2012. júl. 23. 21:35
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte nagyon csapongó idegbeteg bulizós életet éltem. Amióta megismertem már nem csak a mára gondolok, és nem csak arra hogy nekem mi a jó:) Egyszerű ember lettem:)

20/N

2012. júl. 23. 21:48
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor és leginkább észrevétlenül változunk, fejlődünk, alakul a személyiségünk. Hol a párunk, hol környezetünk egyéb tényezői hatására, hol mindezek együttes hatására:)

Ritka, amikor egy, csakis egy ember áll pozitív változásunk mögött.

2012. júl. 23. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!