Van olyan, aki a párja kedvéért változott?
Szerintem aki valaki más kedvéért változik, az gyenge. Nem kell indok ahhoz, hogy valaki jobb akarjon lenni, mint amilyen.
És szeretném én azt látni, aki pszichés betegségből kigyógyul csak úgy. Ez olyan, mintha elhatároznám, hogy a párom kedvéért többé nem leszek influenzás, mert nem akarom, hogy ő is megbetegedjen.
Én pl. háziasabb lettem... de nem azért, mert ő ezt kérte, vagy éreztette, sőt megmondta nekem, hogy neki nem számít, de nekem ez egy belső inger volt... de ha ő nem lenne, nyilván nem próbáltam volna meg főzni pl. :D.
23/n
Párom miatt mentem el orvoshoz,és ő segitett talpra állni.
Házias lettem,ez részben miatta részben magam miatt van.
én megváltoztam. mindig mondta hogy ne legyek depressziós, álljak pozitvan az élethez... megtettem.
csak azután már nem tetszett neki a dolog mert nem tudta többé éreztetni hogy nélküle senki vagyok, meg nem bírt manipulálni hogy mikor ő sértett meg még én kérjek bocsánatot, merthogy "okot adtam rá". nem, nem adtam csak ezt nem láttam át mikor még beteg voltam.
erős lettem, erősen már nem bírt irányítani, szadizni, így nem kellettem.
ironikus hogy bár őt elveszítettem, mégis neki köszönhetem hogy az életem sokkal jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!