Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Unom már a bátyámat!

Mit tegyek? Unom már a bátyámat!

Figyelt kérdés
Elég jól néz ki, a nők mennek utána és ő ezt ki is használja. De neki csak arra kellenek, mert még nem akar komolyabb kapcsolatot. Ez annyira nem is zavarna, de minden héten más nőt hoz ide és hallom őket... másnap vagy valamikor mindig rászólok, hogy ha már muszáj itthon csinálni akkor legalább halkabban csinálják, mindig azt mondja hogy jó. Van olyan, hogy a nappaliban vagyok és átjönnek a haverjai vagy telefonál, akkor nem számít, hogy ki van ott rajtuk kívül, megbeszélik, hogy ki mikor volt csajjal utoljára meg hogy milyen jó volt. És megbeszélik, hogy kivel feküdnének le meg hogy ki hogy néz ki. Én meg csak nézek rájuk... valamikor 1-2 barátnőmről is beszélnek, de nem zavartatják magukat, hogy minden hallok. Anyámék is mondták már neki, hogy ha ezt muszáj megbeszélni akkor tegyék máshol, de amúgy nem nagyon érdekli. Mit tehetnék? 22 éves.
2012. júl. 23. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? Miért nem költözöl el ha zavar? Nem hiszem hogy bármit is tehetsz.
2012. júl. 23. 18:05
 2/6 A kérdező kommentje:
18 vagyok. Még tanulok, nem tudok elköltözni.
2012. júl. 23. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szüleid szemét kellene felnyitni, hogy azért nem kéne ennyire hosszú pórázon tartani a bátyádat. Lehet, hogy nagykorú, de akkor húzzon el otthonról a fenébe és ott csinálja azt, amit csak akar. Szerintem ezt a szüleid b.szták el és az ő felelősségük. Gáz, hogy ilyen problémával együtt kell élned.
2012. júl. 23. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
mekkora arc lehet xd
2012. júl. 23. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3 bátyám van, és hát régebben ez volt otthon is. Mondjuk én kicsi voltam de anyukám előtt is simán kibeszélték a csajokat stb...a haverokkal, mert mindig nálunk volt a központ. Ez mindig is így lesz, majd ha lesz családja akkor megoldódik a gond.
2012. aug. 6. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérd meg a szüleidet, hogy adjanak állami gondozásba. Ott majd lesz alkalmad elmélkedni, mekkora mázlista voltál.
2012. aug. 6. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!