Mit csináljak? Már unom hogy folyton le akarnak beszélni a motorozásról.

Nem tudom, miért nem tudod felfogni, hogy a szüleid nehezen viselik el, hogy álladnáon veszélyezteted az életedet.
Az emberiségnek ugyan nem nagy veszteség, ha legközelebb ottmaradsz - ezt nevezik természetes szelekciónak, de a szüleidet az nem vigasztalja.

Megérthetnéd a szüleid. Még a súlyos baleseted nélkül is épp elég okuk lenne félteni ettől a hobbitól, hát még azok után... Sosem értettem, egyesek minek kísértik a sorsot? Egyszer megmenekültél, ebből nem tanulni kéne?
Édesapám is nagy motorfüggő volt fiatalon, aztán egyszer jó nagyot esett a nagytestű motorjáról. Soha többet nem ült motorra, sőt: eladni sem akarta, nehogy más essen vele.

Én értem, hogy te azt szeretnéd, hogy megértsenek téged, de Te, megpróbáltad már megérteni őket?
Hogy miért tiltanak a motorozástól?
Amúgy, amíg az ember fiatal nagyon könnyen dobálózik az élettel...mondja, hogy úgyis meg kell halni egyszer, meg hasonlók, aztán ahogy idősödik valahogy egyre nehezebben mondja ám ezeket. Egy idő után meg már egyáltalán nem.
Tudom, hogy nagyon okoskodva hangzik, de másként lát az ember dolgokat ha tizen, aztán másként ha huszon, aztán megint másként ha harmincon van túl, és per pillanat csak gyanítom, hogy ez így fog folytatódni tovább és tovább.
Meg hát sokmindent másként lát akkor is, amikor már nem is a saját sz.ros életéért aggódik, hanem a gyereke életéért, amit megint csak akkor ért meg, ha már átélte az élményt.
Amúgy te úgy istenigazából féltél már valamitől? Ismered azt az érzést, amikor a gyomrod görcsben van hosszú, hosszú órákon keresztül ez miatt?

Nem tudsz mit csinálni,ne foglalkozz velük. Úgyse fognak békén hagyni ha egyszer nem értik meg,hogy neked ez az életed része.Próbáld meg elterelni a témát ha felhozzák,vagy egyszerűen ne válaszolj a motorozással kapcsolatban a kérdéseikre meg a sopánkodásukra. Végső esetben állj fel és mond meg,hogyha nem tudnak másról beszélni hazamész.Aki még nem próbálta az meg papoljon csak nyugodtan...
Off: Ennyi erővel ne üljetek autóba se mert ugyanúgy történhet akármi.Plusz ha nem így állna hozzá sok ember a motorosokhoz,hogy csak azért is szívassuk meg és toljuk le az útról kocsival,baleset is kevesebb lenne.
19/L

köss valami frankó biztosítást, és ajánld fel a szerveidet. így legalább valaki profitál belőle, ha legközelebb ottmaradsz :) a szüleid lehet, h szomorúak lesznek, de ha holnap a fejedre esik egy tégla ugyanúgy meghalsz...
engem az autózástól féltenek ennyire, de nem érdekel. ha megdolgozom az autóért és a benzinért, onnantól nem szólhatnak bele, h melyik fára csavarodok majd fel :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!