Mit tegyek, ha a bátyámat teljesen elfordította tőlem az aktuális élettársa?
Nagyon jó kapcsolatom volt vele, mindegyik párjával jól kijöttem és is és a családom is. Most kb 4 éve van egy élettársa, nagyon komolyan összebútoroztak, de a nő kívülről nézve nincs jó hatással a kapcsolatunkra. Elhidegült tőlem, nem beszélünk, ő szinte soha nem keres, nem érdeklik a gyerekeim, pedig ő a keresztapukájuk. A nő az Édesanyukánktól is eltávolította, nem nagyon keresi őt sem. Persze a szemünkben kedves, face-to-face mosolyog mindig, de azt gondolom, négyszemközt szinte agymosást csinál nála,hogy mi nem vagyunk fontosak. Sajnos már néha én is beszóltam neki, úgyhogy egyre rosszabb a viszony. Küzdjek érte? Menjek, és beszéljem meg velük a problémát? Vagy hagyjam a fenébe, és fordítsak én is hátat nekik? Dehát csak a testvérem..... megbolondulok ezektől a gondolatoktól.
Nem tud valaki egy jó pszihológust Tatabányán? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!