Unom a családom! Más is van ezzel így?
2.
Nézd mindenképpen elmegyek itthonról, ez a természetes. Csak azon gondolkodom, nem e annyira megutáltam már őket ennyi év alatt, hogy az a gyerek leszek, aki külföldön él, és 5évenként hazajár, de nem azért, mert nem ér rá, hanem mert nem szereti a szüleit. Jelenleg elképzelhetetlennek tartom, hogy hiányozzanak.
Szerintem csak igényed van az egyedüllétre, elszakadásra, csak lökötten fogalmaztad meg.
Hasonlót éreztem 18 éves korom körül, pedig tényleg jó családom van, de mégis, mintha már megfojtottak volna a jelenlétükkel/szeretetükkel. Illetve anyámmal annyira homlokegyenest más a személyiségünk, hogy max. 3 nap alatt összerúgjuk a port (nem rossz ember, csak a különbözőség).
Mióta elköltöztem, sokkal jobb a viszony, mai napig havonta látogatom őket, pedig jó messze laknak, én meg már 30 vagyok. Azóta jó néhány napot otthon tölteni. Ha visszaköltöznék, valszeg megint feljönnének a korábbi problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!