Ti tudnátok ezzel a tudattal élni? Mit csináljak? 19/L
mit tennétek, ha a tudomásotokra jutna, hogy valamelyik szülőtöknek csak a gyerekei(én és a tesóm) az élete értelme? Hogy ha mi nem lennénk, akkor már nem is akarna tovább élni?
én ezt megtudtam, de úgy, hogy az apukám nem tudja, hogy tudom. Ez 3 éve volt, de azóta ha összeveszünk apával, vagy kiabálok, csúnyán beszélek vele, utána mindig lelkiismeretfurdalásom van emiatt, és mindig a fejemben van ez a tudat.. és így egy kényszer alatt érzem magam, hogy muszáj, hogy jó legyek, és büszke kell rám legyen, nem tehetek rosszat, mert akkor apának rossz..
hogy felejtkezzek el erről? folyton bűntudatom van, és sokszor sírok is emiatt..:( 19/L
Minden anyának a gyermeke az élete értelme és ezt én mondom 25 évesen jó házasságban, harmoniában élve. Majd meglátod, ha te is anya leszel. Ha anya vagy nem számít semmi más a világon.
17 hos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!