Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kevesebb mint egy hét van az...

Kevesebb mint egy hét van az érettségiig, ki hogy él ezzel a tudattal? :D :D :D

Figyelt kérdés
én.. én nagyon félek. XD összevissza ismétlek ami eszembe jut xD de már nem sok értelme van.
2012. máj. 1. 12:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig féltem, most kezdek lenyugodni és élvezni azt, hogy mindjárt vége van :)
2012. máj. 1. 12:35
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
én is eddig féltem, de most viszonylag nyugodt vagyok...azt hittem ideges leszek, de egyáltalán nem....sztem majd csak hétvégén kezdődik megint a para: D
2012. máj. 1. 12:41
 3/31 anonim ***** válasza:
52%
Semmi értelme görcsölni, szerintem egy 14 éves épp eszű ember le tud simán érettségizni..ha esetleg tovább mentek egyetemre ott bármilyen zh-ra többet kell tanulni mint erre:D Nem kell össze vissza ismételgetni inkább azokat kell amik tutira benne lesznek, irodalomból novella elemzés,verselemzés-összehasonlítás, <--már csak a fogalmak kitesznek fél oldalt ami jó bevezetésnek,töri <--bich please ott van az atlasz minden benne van, forrás alapján meg csak tudsz írni egy elemzést, matek<--az első része általános iskolás szint, nem is értem, második részében főleg valószínűség számítás, geometria valamint függvény elemzés van, angol: szokásos : olvasott szöveg,nyelvtan,hallott szöveg, levélírás semmi extra tudás vagy szókincs nem kell hozzá, nekem a választott tárgyam infó volt na az meg különösen nevetségesen könnyű volt: minden officos cuccból egy feladat kaboom:D pofon egyszerű az egész don't fos ahogy Kiss Ádám mondaná:D
2012. máj. 1. 12:51
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

"14 éves épp eszű ember le tud simán érettségizni"

De te magyar érettségin simán megbuknál.

2012. máj. 1. 13:10
 5/31 A kérdező kommentje:
18 évesek szoktak érettségizni :)
2012. máj. 1. 13:34
 6/31 anonim ***** válasza:
78%

"épp eszű ember le tud simán érettségizni"

Ja, csak nem mindegy, hogy kettesre vagy mindenből 4-5-ösre, előbbivel nem mész egyetemre.. Bár ha az nem cél, akkor fel lehet fogni így is, kell a munkás is

Amúgy én nagyon ideges típus vagyok alapból. :/ Én azzal nyugtatom magam, hogy ha nem sikerülne jól, akkor maradok ötödéven és jövőre elmegyek ismétlő érettségire :D Persze nem ez a cél, de így kevésbé fogom fel élet-halál kérdésnek.. 4 napot kell átvészelni, csütörtökön már vége (infó már megvan, angolból meg szintemelőzök pontok miatt, de az már nem is annyira lényeg mert van nyelvvizsga)

2012. máj. 1. 13:44
 7/31 A kérdező kommentje:

aham :)

és ki hova tovább ? :)

2012. máj. 1. 14:03
 8/31 anonim ***** válasza:
Nekem most csak az érettségi a lényeg, hogy jó legyen, jelentkezést beadtam, majd nyáron kiderül
2012. máj. 1. 14:05
 9/31 A kérdező kommentje:
akkor ugy kérdezem hogy ki hova szeretne ? :D :)
2012. máj. 1. 14:15
 10/31 anonim ***** válasza:
2-esre meg lehet írni. Amúgy meg minek egyetemre menni? Azoknak akiknek an 10 diplomájuk sokkal kevesebbet keresnek sőt még munkát se találnak maguknak mint a szakmunkások. Én is mindjárt érettségizek, én nem tanulok mert egyrészt nem értem másrészt egy 2-esre lelehet érettségizni.. Egyébként ha lenne pénzem hogy mehssek egyetemre én is tanulnék éjjel nappal, de sajnos nekem nem olyan a családom hogy az apám mindennap pénzelne. Így tehát ha orvos szeretnék lenni, nem lenne rá pénz hogy orvosnak tanuljak:D:D
2012. máj. 1. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!