Kevesebb mint egy hét van az érettségiig, ki hogy él ezzel a tudattal? :D :D :D
Figyelt kérdés
én.. én nagyon félek. XD összevissza ismétlek ami eszembe jut xD de már nem sok értelme van.2012. máj. 1. 12:31
11/31 anonim válasza:
ja, le van sz.rva az összes értelmiségi szakma, minek is? ebben az országban úgyse tudják megfizetni...maradjunk h.lyék, felesleges tanulni!
(megjegyzem nem komolyan írtam!)
12/31 A kérdező kommentje:
nekem sincs pénzem elhiheted. mégis tanulok. egy diploma akkor is diploma, egy szakmunkás bizonyítvány meg szakmunkásbizonyítvány marad örökre..
2012. máj. 1. 17:31
13/31 anonim válasza:
Végülis tényleg nem muszáj tanulni, lehetsz végülis közértbe pénztáros, segédmunkás meg ilyenek, az is kell. Hát sztem ez nem egy "living the dream" életpálya..
14/31 anonim válasza:
én tavaly érettségiztem, de meg tudom érteni azt is, aki szerint semmit sem ér a diploma. én is a diplomára "hajtok", de nálam ez nem egyenlő azzal, hogy tutira lesz munkám. a Tesco-ban diákmunkásként sok mindent hallottam az ebédlőben: pl egy 30 éves pasi szájából, hogy szégyen, hogy 2 diplomával árut tölt fel. szóval sose lehet tudni...
16/31 A kérdező kommentje:
MÁR CSAK 5!!! NAP
2012. máj. 1. 20:32
18/31 anonim válasza:
én most kezdek izgulni :D
bár okj-ra megyek amihez csak szimpla érettségi kell, de olyan izgalmas :D
19/31 A kérdező kommentje:
MÁR CSAK 4!!! NAP
de fosok ám xD jujjdeizgi lesz :D
2012. máj. 2. 16:07
20/31 A kérdező kommentje:
MÁR CSAK 3!!!!!! NAP
2012. máj. 3. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!