Kevesebb mint egy hét van az érettségiig, ki hogy él ezzel a tudattal? :D :D :D
Te még tudsz tanulni? Én már nem nagyon :/ Mondjuk eddig egész jól tudtam
Csak lenne már jövőhét csütörtök..
csak nem fizika ? :D én is arra megyek :D középszinten
amugy gyerekek..
holnap
a nagy nap
midenkinek azt szeretném hogy a legjobban sikerüljön
Nem, én az angolról beszéltem, abból megyek emeltre, nekem az az utolsó írásbeli. Választott szerencsére már megvan infó személyében.
Omg holnap itt van :O :/// nemakaroooomm
Éljem túl ezt a hetet, elmegyek misére xD
kösziköszi :D
ide passzol egy vicc, ami kicsit kapcsolódik a miséhez :D
Isten leküld egy angyalt hogy nézze meg milyenek az egyetemisták. először a jogászokhoz megy, majd az orvosokhoz, aztán a mérnökökhöz, majd visszatér Istenhez akinek beszámol látottakról.
-Na, miylenek a jogászok?-kérdezi Isten
_ nagyon szorgalmasak, ahogy elkezdődőtt az év, folyamatosan tanulnak sok szabályt és jogi ismereteket, emellett ugyan buliznak és isznak is, de mértékkel.
- és az orvostanhallgatók?
- ők is szorgalmasak, de több a buli mint a tanulás, szerintem nem elég mértéktartóak, de ennyi belefér.
- és a mérnökök?
-ők a legelvetemültebbek. semmi tanulás, csak buli megy minden este, felháborító!.
Isten pár hónap múlva ismét elküldi az angyalt hogy nézze meg mi a helyzet az egyetemistákkal.mikor visszatér, újra beszámol.
-Isten, épp vizsgaidőszak van.
- a jogászokkal mi a helyzet?
-tanulnak, tanulnak, és persze buliznak.
Isten nem szól semmit, most az orvostanulókat kérdezi.
- ők még inkább tanulnak, éjt nappallá téve, gyakorlatra járnak, de azért ők is isznak-buliznak de kevésbé mit eddig.
Isten hümmög, majd így szól:
-akkor a mérnököket már meg sem merem kérdezni.
- ó, dehogy Uram. ők tovább isznak, még inkább hogy itt a vizsgaidőszak. néha tanulnak, a vizsga előtt meg imádkoznak.
Isten meglepődik, felcsillan a szeme:
-IMÁDKOZNAK? AKKOR MENJENEK ÁT!
IGEN :(
MERT ELB*SZT*M :'(
:( :( :(
nagyon le vagyok törve..:(
ó vigasztalj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!