Van, akit nem szeret az após-anyós? Van, aki velük él, és rémes a helyzet?
Most arra lennék kíváncsi, aki konkrétan ilyen helyzetben van, nem arra akinek rózsás a helyzete anyósékkal.
Azok írjanak, akiket ki idegelnek anyósék, akik ott laknak velük, és eszméletlen dolgokat tesznek velük, azok irjanak, akik nem bírják tovább, és akik tettek valamit (elköltöztek, stb.) és utána milyen lett a helyzet!
CSAK OlYANOK irjanak, akik nincsenek jóba após-anyóssal!!!
Köszönöm a válaszokat!!!
Olvastam az elözö topikodat is, és elég szánalmas, hogy ennyire az anyósék pénzére utazol. Elvárod, hogy eltartson a párod, és hogy anyóséknál lakhass.
Hol is vannak a te szüleid?
Ha jogot akarsz tanulni, inkább arra keress választ van-e jogod követelni bármit is az apóséktól?
Idézem:
"De szánalmas vagy, ezek az emberek befogadtak téged, náluk lakhatsz, és még azt várod hogy házat is építsenek alátok? Gusztustalan vagy, jogi egyetem?! ennyi ésszel inkább tehenet fejni menj el, ott ugysem kell emberek között lenni, ha az ilyen nagy probléma neked."
Már megbocsáss, de ki beszél itt jogi egyetemről?? Ki akar itt jogi egyetemre menni? Hol láttad Te ezt a kérdésemben??
Te most keltél fel a kómádból, és azt se tudod mit hova írsz?? Milyen házat kell alám építeni?? Miről beszélsz? Jézusom, félelmetes mekkora b@rom emberek vannak....
Milyen előző topikomat? Miről beszélsz?
Jááááj, de gyenge elméjű vagy... Erre utazol? Hány ilyen, és hasonló kérdés van még ezen a weboldalon? Kivel hasonlítgatsz te engem? Milyen jogi egyetem? Ha nagyon tudni akarod, és az unalmaddal már nem tudsz mit kezdeni, akkor megsúgom: gazdasági-informatikus a végzettségem, és egy cégnél dolgozom. na most elégedett vagy? És különben is hogy jön ez a kérdésemhez?
Lebuktam? Ojjééé
Ki vagy te, valami nyomozó? Hagyjál már a hülyeségeiddel...
Kapásból ennyien vannak, akik nem bírják az anyóst/apóst, vagy mindkettőt.
Biztosan én kérdeztem mindegyiket!
Jaj, de jujjj de lebuktam.
Szeretitek az anyósotokat?
A kérdés kiírásának időpontja: 06-01 20:28
Miért gonosz minden anyós?
A kérdés kiírásának időpontja: 2008-03-01 01:42
Miért utálja ennyi meny az anyóst?
A kérdés kiírásának időpontja: 03-30 11:26
Hogy szabaduljak meg az anyósomtól?
A kérdés kiírásának időpontja: 03-04 15:39
Az anyós tényleg akkor jó ha porhanyós?
A kérdés kiírásának időpontja: 07-07 13:57
Megőrülök az anyósomtól! Más is van ezzel így?
A kérdés kiírásának időpontja: 02-20 09:51
Mit tegyek h ne utaljam anyira (lesz) anyosomat?
A kérdés kiírásának időpontja: 06-11 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!