Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások előtt nem mondja, hogy szeret. Ha úgy van a helyzet (internet, mikrofon), inkább leírja a beszélgetés végén. Szerintetek?
Múltkor együtt mentünk haza egy helyről, még 2 haverja is jött velünk a kocsiban. 2 hét múlva találkozunk csak atól számítva. Nem volt ám nagy ölelgetés, csókolni is csak úgy csókolt meg, hogy háttal volt a kocsinak, mikor kiszálltunk. Semmi hiányozni fogsz-érzést nem láttam rajta. Mit gondoltok?
Azt meg, hogy leírja csak, úgy gondolom, hogy ha szégyelli vagy "ciki", ha a szülei is hallják, akkor inkább sehogy se mondja...
Meg lehet kímélni a "hisztis p*csa" jellegű kommentektől, mert neki ezt egy szóval sem említeném, mindig figyelek hogy megértő legyek. Nem problémázom semmin.
De magamban azért csak zavarhat a dolog...:)
19/l, 22/f
Nálunk mind1,hogy a szülei,barátai,haverjai előtt vagyunk,megölel,megcsókol,és kimondja h szeret...:D
24/N,22/F
Köszönöm a válaszokat!
Hát, úgy egyébként mindenből az látszik, hogy szeret. Tényleg megnyugtató, amit a házas hölgy írt az előbb.
De akarva-akaratlan arra gondolok, hogy ha szerelmes, akkor...
Egyébként bemutatott már, szüleinek is barátainak is, büszke rám, csak nem tudom ez rosszul esik.
Hát próbáld ezt megszokni.Ha büszke rád és tudod,hogy szeret,akkor csak fogadd el.:) Eleinte nekem is szar volt,de ha kettesben vagyunk,akkor teljes mértékben kárpótol ezért.És ha belegondolsz,akkor a "szeretleket" leszámítva,szerintem tényleg nem baj,ha nem a barátok,szülők előtt nyaljátok,faljátok egymást.:)
Fel a fejjel,ne gondold,hogy nem szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!