Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások előtt nem mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások előtt nem mondja, hogy szeret. Ha úgy van a helyzet (internet, mikrofon), inkább leírja a beszélgetés végén. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Múltkor együtt mentünk haza egy helyről, még 2 haverja is jött velünk a kocsiban. 2 hét múlva találkozunk csak atól számítva. Nem volt ám nagy ölelgetés, csókolni is csak úgy csókolt meg, hogy háttal volt a kocsinak, mikor kiszálltunk. Semmi hiányozni fogsz-érzést nem láttam rajta. Mit gondoltok?

Azt meg, hogy leírja csak, úgy gondolom, hogy ha szégyelli vagy "ciki", ha a szülei is hallják, akkor inkább sehogy se mondja...

Meg lehet kímélni a "hisztis p*csa" jellegű kommentektől, mert neki ezt egy szóval sem említeném, mindig figyelek hogy megértő legyek. Nem problémázom semmin.

De magamban azért csak zavarhat a dolog...:)

19/l, 22/f

2011. febr. 1. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert úgy gondolja,hogy ez nyálas lenne.Egyébként tökéletesen megértem miután van egy pár a társaságunkban,akik eléggé gusztustalanul viselkednek.Ha meg is csókolgatna,akkor eszébe jutnak ők és egyből úgy érzi,hogy ettől olyanok lennénk,mint ők.Az igazi szerelmet nem az jelenti,hogy mások előtt,hogy zabál fel,meg babusgat,meg gügyög..Mindenki látja rajta,hogy mennyire szerelmes és nem azért,mert szavakkal és csókolgatással az orruk alá dörgöli..
2011. febr. 1. 21:13
 12/12 anonim ***** válasza:
De nem gusztustalan módon,hogy belemászik a számba,egy puszi,ölelés szerintem belefér,az még nem nyálas.
2011. febr. 2. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!