Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, akit nem szeret az...

Van, akit nem szeret az após-anyós? Van, aki velük él, és rémes a helyzet?

Figyelt kérdés

Most arra lennék kíváncsi, aki konkrétan ilyen helyzetben van, nem arra akinek rózsás a helyzete anyósékkal.

Azok írjanak, akiket ki idegelnek anyósék, akik ott laknak velük, és eszméletlen dolgokat tesznek velük, azok irjanak, akik nem bírják tovább, és akik tettek valamit (elköltöztek, stb.) és utána milyen lett a helyzet!

CSAK OlYANOK irjanak, akik nincsenek jóba após-anyóssal!!!

Köszönöm a válaszokat!!!

2009. júl. 15. 13:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
100 méter az már majdnem együtt élés...tenni semmit nem tudunk...költözni nem lehet...nagy veszekedések után most mindenki feltette a "pókerarcot".Ez sem jobb,tudván hogy dumálnak rólad a hátad mögött.
2009. júl. 15. 13:57
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én csak éltem velük 1 évig, de már kiszabadultam::)(elköltöztünk). nagyon rémes volt, anyós féltékeny volt(tudod, gonosz módon összejöttem a kisfiával, boldogan éltünk, az ő házasságuk romokban) ment az áskálódás, gyanúsítgatás(tuti megcsalom a párom, mert szerinte minden szép lány/nő qrva), ordítozás, stb...ami feltette az ire a pontot, hogy 1 hónapig 12 óráztam, hogy legyen pénzünk nyaralni, felvettem munka után az egész havi fizumat, reggelre lába kélt 120 ezer forintnak...és a lakásból tűnt el, mert amikor bementem még benn volt a pénztárcámban...na itt elszakadt a cérna, és aznap elköltöztem(persze jól összekaptam a párommal is miatta), 3 nap után odajött hozzám Ő is:) azóta egyszer találkoztam velük, karácsonykor:) Te is ilyen vacak helyzetben vagy?:(

2009. júl. 15. 14:02
 3/29 A kérdező kommentje:

Hajjjaj!!!!

De Nálad ez a pénz eltűnése , ez azért kemény, jesszus!!!

Nálunk is ez van, csak mi élesbe még SOHA nem veszekedtünk após-anyóssal, csak a hátam mögött dumálnak, és lehordanak mindennek!!! És alattomosan nyomatják a szemétkedést felém!!! Amit a párom nem vesz észre, de a após és én tudjuk, hogy mi van:( Siralmas a helyzet!

2009. júl. 15. 14:20
 4/29 A kérdező kommentje:
Pláne mi együtt lakunk apósékkal, de mi nekünk csak egy szobánk van, amibe akkor a zsúfoltság, és képzeljétek, ha ki merem tenni a kis asztalra a szalonban a sminkes készletemet, vagy a ruhákat, akkor ugy leugatnak, hogy csak ugy remegek utána, én meg szépen mosolyogva beviszem. (ilyeneket simán bele mondanak a képembe, amiről meg vannak győződve, hogy igazuk van, és nem szólhatok vissza, az alattomos dumálás a hátam mögött megy!!!)Bässzus nem férnek el 7 szobás házban???? Nekünk meg egy szoba jut??? A téli nyári cuccokat is oda kell bezsúfolni?
2009. júl. 15. 14:24
 5/29 A kérdező kommentje:
Jah, és a szokásos féltékenység a boldogságunkra az itt is meg van:S Az ő házasságuk romokban hever....
2009. júl. 15. 14:25
 6/29 anonim ***** válasza:
78%
Jaj te vagy a pénzhajhász asszonyka.Figyelj, költözz el, nem tudom mitől félsz.A rezsit ígyis ugyis fizetitek.Akkor meg?
2009. júl. 15. 14:25
 7/29 anonim ***** válasza:
51%
Örülj hogy ott lakhatsz, az egy szoba jobb mint a híd alatt. Egyébként meg szabad az út, eddig miért nem mentetek albérletbe?
2009. júl. 15. 14:30
 8/29 A kérdező kommentje:

CSAK OlYANOK irjanak, akik nincsenek jóba após-anyóssal!!!

14:30-as!

köszönöm a kommented, de nem a kérdésre válaszoltál!

2009. júl. 15. 14:32
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

én most lemaradtam (az utolsó kommentelő válaszából kiindulva:)) de ezen valóban az segít, ha költöztök, mert nagyon el tudnak ezek a dolgok durvulni, szerintem még csírájában fojtsd el! mi mondjuk nem tudtunk, mert tanultam, és sokáig nem kaptam normálisan fizető munkát. ez ment fél évig, utána meg a párom húzott vissza, mert ő nem akart költözni(ha otthon volt, akkor anyós bedobta a bűbájos-popókinyalós énjét, aztán egyszer bebukott vele, mert nem tudta, hogy otthon van a drágám) de nyugisabb szerintem azóta az életünk, megér minden fillért a dolog!

egyébként ott is "csak" 1 szoba volt, a másikban laktak anyósék.

2009. júl. 15. 14:37
 10/29 anonim ***** válasza:
50%
De szánalmas vagy, ezek az emberek befogadtak téged, náluk lakhatsz, és még azt várod hogy házat is építsenek alátok? Gusztustalan vagy, jogi egyetem?! ennyi ésszel inkább tehenet fejni menj el, ott ugysem kell emberek között lenni, ha az ilyen nagy probléma neked.
2009. júl. 15. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!