Van, akit nem szeret az após-anyós? Van, aki velük él, és rémes a helyzet?
Most arra lennék kíváncsi, aki konkrétan ilyen helyzetben van, nem arra akinek rózsás a helyzete anyósékkal.
Azok írjanak, akiket ki idegelnek anyósék, akik ott laknak velük, és eszméletlen dolgokat tesznek velük, azok irjanak, akik nem bírják tovább, és akik tettek valamit (elköltöztek, stb.) és utána milyen lett a helyzet!
CSAK OlYANOK irjanak, akik nincsenek jóba após-anyóssal!!!
Köszönöm a válaszokat!!!
szia!
én csak éltem velük 1 évig, de már kiszabadultam::)(elköltöztünk). nagyon rémes volt, anyós féltékeny volt(tudod, gonosz módon összejöttem a kisfiával, boldogan éltünk, az ő házasságuk romokban) ment az áskálódás, gyanúsítgatás(tuti megcsalom a párom, mert szerinte minden szép lány/nő qrva), ordítozás, stb...ami feltette az ire a pontot, hogy 1 hónapig 12 óráztam, hogy legyen pénzünk nyaralni, felvettem munka után az egész havi fizumat, reggelre lába kélt 120 ezer forintnak...és a lakásból tűnt el, mert amikor bementem még benn volt a pénztárcámban...na itt elszakadt a cérna, és aznap elköltöztem(persze jól összekaptam a párommal is miatta), 3 nap után odajött hozzám Ő is:) azóta egyszer találkoztam velük, karácsonykor:) Te is ilyen vacak helyzetben vagy?:(
Hajjjaj!!!!
De Nálad ez a pénz eltűnése , ez azért kemény, jesszus!!!
Nálunk is ez van, csak mi élesbe még SOHA nem veszekedtünk após-anyóssal, csak a hátam mögött dumálnak, és lehordanak mindennek!!! És alattomosan nyomatják a szemétkedést felém!!! Amit a párom nem vesz észre, de a após és én tudjuk, hogy mi van:( Siralmas a helyzet!
CSAK OlYANOK irjanak, akik nincsenek jóba após-anyóssal!!!
14:30-as!
köszönöm a kommented, de nem a kérdésre válaszoltál!
én most lemaradtam (az utolsó kommentelő válaszából kiindulva:)) de ezen valóban az segít, ha költöztök, mert nagyon el tudnak ezek a dolgok durvulni, szerintem még csírájában fojtsd el! mi mondjuk nem tudtunk, mert tanultam, és sokáig nem kaptam normálisan fizető munkát. ez ment fél évig, utána meg a párom húzott vissza, mert ő nem akart költözni(ha otthon volt, akkor anyós bedobta a bűbájos-popókinyalós énjét, aztán egyszer bebukott vele, mert nem tudta, hogy otthon van a drágám) de nyugisabb szerintem azóta az életünk, megér minden fillért a dolog!
egyébként ott is "csak" 1 szoba volt, a másikban laktak anyósék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!