Szerintetek taszító, ha egy lány 16 évesen nagyon szeret elegánsan öltözni? A fiúk szempontjából nézve milyen a helyzet?
Én ugyan lány vagyok, de ha egy fiú öltözne hasonló stílusban, én totál szerelmes lennék. *_*
Egyébként nincs ezzel semmi baj, saját stílus FTW. Akinek a plázap_csák kellenek, azok úgyis noobok hozzád.
Szia:)
Én ugyan lány vagyok, de azért mondom a véleményemet:)
Szóval: ez attól függ, hogy milyen az a blézer. Ha most divatos, és jól áll neked, jól is érzed benne magad, akkor oké. Neked ilyen a stílusod és kész. Mindenki mást szeret hordani. Én nem tudnám elviselni magamon pl.: a bakancsokat, más meg pont azt szereti. Nekem ez tetszik (mondjuk másik felsővel lenne jó szerintem)
[link] De valószínűleg te a falra mászol tőle. Hord azt ami neked tetszik. Az meg hogy arisztokrata...mindenkinek más a sértés:D
Egyik sem helyes megfejtés. A FTW több dolgot jelölhet, de a legáltalánosabb jelentése (és a fent említett szövegkörnyezetben is) a "for the win" azaz "nyerő".
Egyéb alkalmazásai:
- a már említett WTF megfordítása hülyülésből
- a "fuck the world" rövidítése a depisek részéről
- "free the whales" az állatjogi aktivistáknak (halál komolyan! :D)
- "forever truly white" a netnáciknak
- "forever two wheels" a bicajosoknak/motorosoknak
- "free the weed" a füveseknek/narkósoknak
Én ennyiről tudok:)
Kérdező: nekem inkább bóknak tűnik, mint sértésnek. És szerintem teljesen jó ez, ha így érzed jól magad, sőt, mérföldekkel jobb, mint a tinidivat, hogy a plázacica "kultúrkörről" már ne is beszéljek.
Szerintem nem gond egyáltalán. Igényesen öltözködni előny igényesebb embereknél.
Apropó mennyibe volt kb. a blézered és hol vetted?
18/F
Szerintem nem _:D
biztos szép lehetsz *-*
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:10
Köszönöm a kimerítő választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!