A szaunázás hatással van a lány szervezetére teherbeesés szempontjából?
Figyelt kérdés
AZt tudom, hogy a fiúknak árt, ha szaunáznak a babaprojekt közben, de a lányoknak szabad, vagy nekik is árt?2009. márc. 19. 13:02
1/3 anonim válasza:
Én csak annyit tudok hogy terheseknek tilos,mert hasi vérbőséget okoz.Én a helyedben ha babával próbálkoztok inkább kihagynám a szaunát ennyi áldozatot megér a baba.Bár lehet hogy a teherbeesésre nincs hatással, de azért biztos ami biztos!
2/3 anonim válasza:
Minél magasabb a nő testhője (szauna), annál kevesebb ideig maradnak életben a petevezetőkben a spermiumok. Egy lázas betegség is meg tudja tizedelni odabenn a csapatokat. :) Szóval én kihagynám...
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdezô!
A szauna felöntés során az extrém hôhatások miatt szexuálhormon szabaful fel a szervezetben. Ez jó mert ellazul, kitisztul tôle az ember. Van akinek nem jön össze hamar a baba...akár évekig is próbálkozhatnak eredménytelenül...akkor az semmit nem csinálhat? Ne fusson ne igyon meg egy jó pofa sört vagy egy koktélt esetleg egy pohár bort? Ne szaunázzon ne menjen közfürdôbe sôt még egy jó kád forró fürdôt se vegyen mert adott esetben rontja az esélyeket? Na ez az ami görcsösséget szül annál jobban meg semmi nem gátol. Ha kívánod a szaunát menj el! Töltôdj fel, tisztulj ki és érezd jól magad! Egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!