Szerintetek taszító, ha egy lány 16 évesen nagyon szeret elegánsan öltözni? A fiúk szempontjából nézve milyen a helyzet?
Figyelt kérdés
Úgy értem, a kedvenc ruhadarabom a blézer, és szeretek szolidan elegáns szoknyát és magassarkút viselni. Egyszer valaki azt mondta rám, olyan vagyok, mint egy arisztokrata, pedig csak éppenhogy megélünk. Ez sértésnek számít?2011. júl. 17. 23:54
11/16 anonim válasza:
Első vagyok.
A FTW nálam for the win. :DDDDD
12/16 anonim válasza:
egyáltalán nem para. ha jól néz ki hordjad! ;)
13/16 anonim válasza:
Én odavagyok attól, ha egy lány elegáns :D (Mondjuk legszívesebben én is öltönyben járnék minden nap.)
18/F
14/16 anonim válasza:
Nemhogy taszító,hanem abszolút követendő. De ha lehet próbálj meg azokból amiket leírtál modernebb darabokat hordani,tudom hogy nehéz úgy hogy kevés a rávaló,de lehet olcsó boltokat is találni.
15/16 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek, hogy nem válaszoltam hamarabb, de elment az Internet.
Második válaszoló:
Egyébként azt a nadrágot felvenném, és a szürke felső sem rossz. A többihez viszont nem vagyok elég merész.
X-edik válaszoló:
Mint már említettem, nem vagyunk gazdagok, nem tehetem meg, hogy a blézereimet a márkaboltokban vegyem meg. Néha kapok valakitől, a legtöbbször viszont second-hand, de csak olyat veszek fel, amin nem látszik, és legalább márkás és divatos is.
Ami a fényképet illeti, még soha nem töltöttem fel képet erre a honlapra, de majd megpróbálom holnap.
2011. júl. 20. 23:08
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, azt hiszem, most már nem fogom furcsán érezni magam, ha kimegyek az utcára. Sokadik válaszoló: egyébként szerintem a fiúknak nagyon jól áll az öltöny. Sokkal jobban, mint egy kopott farmer lógós/tapadós pólóval, az atlétatrikótól pedig egyenesen falra mászok. Talán ezért is szeretem annyira a 19. században játszódó filmeket, azokban mindenki annyira elegáns!
2011. júl. 20. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!