Valaki csinált már ilyet?
Figyelt kérdés
Elment otthonról 20 évesen egy másik megyébe munkát keresni. Munkát találtatok, albérlet? Én most ilyen helyzetben vagyok de még nem mentem el itthonról de gondolkozom. 20/L2012. júl. 23. 12:55
1/6 anonim válasza:
18 évesen mentem arrébb 100km-rel. Munkát is és albérletet is találtam hamar.
2/6 anonim válasza:
Ha munka van van minden! 20 éves volnék és egészséges nem gondolkodnék egy pillanatot sem! Európa a lehetőségek tár háza! Kis lány tiéd a világ ne félj lépni,és ne hagyd ,hogy bárki is vissza tartson!
3/6 anonim válasza:
Nem munka - legfeljebb alkalmanként -, csak egyetem, 300 km, 18 évesen, ha kitesznek a koliból diploma utána, egyértelmű albérlet.
4/6 anonim válasza:
20 évesen 1600km-re mentem otthonról :D Ha lett volna eszem, vissza sem jövök. :(
5/6 anonim válasza:
én most akarok elmenni k.rvának, mert sajnos másban nincs pénz és nem lehet semmilyen munkát se találni. :(
27 L
6/6 anonim válasza:
Utolsó az euba lehet munkát találni becsületeset vagy talán te nem tudsz dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!