Lehet olyan, hogy egy férj, apa megcsalja a feleségét és végül rájön, hogy hülyeséget csinált és szeretné nem megtörténtnek tekinteni, mert imádja a családját? Többet soha nem tenne ilyet, ha visszakaphatná a régi boldog életét?!
A lényeg, hogy egy pár hónapot külön éltünk a férjemmel, de végül együttmaradtunk. Viszont kiderült ez az ügye, amit most tudtam meg. A férjem könyörög és imád minket. Nem is beszél erről, szégyelli. Lehet olyan, hogy valóban többet soha nem tenné? Vagy aki egyszer elcsábul máskor is el fog?
Nem tudom mit tegyek, hogy adjak-e még egy esélyt magunknak és merjem szeretni, nem szertnék csalódni és szenvedni. Megoldható lehet ez a házasságban? Valaki volt már hasonló helyzetben, megbocsájtott?
Látom a férjemen, hogy mennyire nagyon szeret engem és a kicsit. Valamilyen szinten én is szenvedek a gondolattól, hogy külön tovább, de félek is, ha megint megtenné.
Szia!
1 esély mindenkinek jár, főleg ha látod rajta hogy szenved a tettétől. Próbáld "nagyvonalúan" túltenni magad rajta,- ha nehéz is. De csak egy esély, ezt mondd is meg neki.
Szia
Én is hasonló helyzetben voltam 3éve de mivel szeretem páromat és azóta minden rendben köztünk nyugodt szívvel mondom hogyha látod rajta hogy megbánta próbáljátok újra lehet hogy nem csal meg többet de ezt te érzed mennyire bánja és őszinte veled.
30L
csak 1,5 év távlatából tudok nyilatkozni, egyelőre úgy tűnik, lehet. remélem, ez így is marad örökre.
csak bízni nem tudok...
Szia!
Ez csak rajtad múlik. Ha úgy érzed, meg tudsz neki bocsátani, és a bizalom megmaradt, akkor nosza. De ha egy kicsi kétely is van...hááát, az megronthatja az egészet. Ha fél óra késés után azon agyalsz majd, hogy vajon hol volt, kivel volt, vagy ha kimegy a szobából, ha csörög a telefonja és érdekel kivel beszélt akkor az nem lesz kerek.
100 %-os bizalom nélkül nem fog menni. És ha valaki ezt elveszítette, nagyon nehéz visszaszerezni.
Üdv!
Ahogy a Jóbarátokban, Ross mondja Rachelnek amikor megcsalta: "De szakításban voltunk."
Szerintem ez itt is megállja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!