Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet olyan, hogy egy férj,...

Lehet olyan, hogy egy férj, apa megcsalja a feleségét és végül rájön, hogy hülyeséget csinált és szeretné nem megtörténtnek tekinteni, mert imádja a családját? Többet soha nem tenne ilyet, ha visszakaphatná a régi boldog életét?!

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy egy pár hónapot külön éltünk a férjemmel, de végül együttmaradtunk. Viszont kiderült ez az ügye, amit most tudtam meg. A férjem könyörög és imád minket. Nem is beszél erről, szégyelli. Lehet olyan, hogy valóban többet soha nem tenné? Vagy aki egyszer elcsábul máskor is el fog?

Nem tudom mit tegyek, hogy adjak-e még egy esélyt magunknak és merjem szeretni, nem szertnék csalódni és szenvedni. Megoldható lehet ez a házasságban? Valaki volt már hasonló helyzetben, megbocsájtott?

Látom a férjemen, hogy mennyire nagyon szeret engem és a kicsit. Valamilyen szinten én is szenvedek a gondolattól, hogy külön tovább, de félek is, ha megint megtenné.

2010. máj. 13. 14:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is megcsalt.2 éve vagyunk együtt, megbocsájtottam neki, mert láttam, hogy szenvedett, sirt utánam.Mondtam neki, hogy egy utolso esélyt mindenki megérdemel.Azota jobb a kapcsolatunk.

Nyugodtan adj neki egy esélyt, lehet sokkal jobban működik majd a kapcsolat, mivel rájött, ki fontos számára.

2010. máj. 13. 20:17
 22/22 anonim ***** válasza:
mar voltam olyan helyzetben.sokaig tartott amig megbocsajtottam tul tudtam tenni magam ezen.de ketelyek kozt fogsz elni ezek utan az biztos, megbocsajtani lehet de elfelejteni nem.tovabb szeretjuk tiszteljuk egymast 5-6 ev azota eltelt de teljesen megbizni ezen a teren nem tudok.de ismerek a kornyezetemben olyanokat akik elvaltak es banjak mert a masik kapcsolat rosszab mint az elozo volt .szivesen visszamennenek a volt parjukhoz csak mar nem lehet.valaggal mesz, de pofaval kell visszejonni es inkabb ezt nem teszik meg. ferfiakban van egy kulonos buszkeseg nem szeretnek konyorogni ez 98%-ra ervenyes.szerintem ne add fel,meg egy eselyt megerdemel ha nagyon kotodik hozzatok.sok sikert.
2010. máj. 13. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!