Mi ütött bele? Eddig nem csinált ilyet a férjem.
A férjem a kapcsolat elején aggódott, hogy milyen lesz a viszonyom a lányával (az anyja teljes erővel próbálta ellenem hangolni), de kifejezetten jó a viszonyunk, mondhatni pót-húgomnak érzem.
Valamelyik nap nálunk volt a lánya, a férjemnek meg volt egy "aranyköpése", amin ketten egyszerre nevettünk fel. A lánynak annyira tetszhetett, hogy msn-re is kirakta, sok-sok smiley-val. Mutattam a férjemnek, aki erre elkezdett puffogni, hogy de egymásra találtunk, no meg a lánya is beszél hülyeségeket, stb. Gyakorlatilag megsértődött, pedig nem egy karót nyelt ember.
Nem értem az egészet, imád mindkettőnket, mi baja lehet most?
Próbáltam kiszedni belőle, de csak rendületlenül meg van sértődve.
Nem hiszem, hogy féltékeny lenne, mert jó viszonyban van a lányával - én később szerzek tudomást a "titkairól", mint ő.
Nekünk inkább haverkodós a viszonyunk, nem is szeretnék "szülőpótlék lenni". Korban pont kettejük között vagyok, matematikailag félúton.
De ő is inkább haverkodós viszonyban van a lányával, gondolom amiatt, hogy korán jött és nincs olyan nagy korkülönbség köztük (20 év).
Azért se értem, mert mindhárman jó értelemben folyton "szivatjuk" egymást, soha senki nem sértődött meg rajta, mert szeretetből piszkáljuk egymást, nem rosszindulatból.
A beszólás se volt kiemelkedő, egy félresikerült mondat volt, kb olyan súlyú, hogy "miért mondtad, hogy nincs itthon málnaszörp, hiszen van itthon egy csomó tej".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!