Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar téged az ahogy a párod...

Zavar téged az ahogy a párod vezet? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Mikor párom mellett ülök, miközben vezet kb 3 percenként megy fel az adrenalin szintem.

Még sikerül pont megállnia?

Még pont beférünk? STB.

Elhiszem, hogy ő biztos a vezetésében. Nem is mondom, hogy rosszul vezet, de kissé diszkonfort érzetem van mellette, mert az érzésem, hogy folyton kapszkodnom kell.

Engem ez nagyon zavar, szeretném ha nem a másik kocsi előtt fél méterrel állna meg, ha nem tapadna az előttünk menőre stb. Hogy ne surranyjon folyton ha akad egy talpalattnival több hely valamelyik sávban.

Menjünk dinamikusan, de ne sietve, bevága, rámászva a másikra.

Ezt jeleztem neki többször, de szerintem mivel én csak egy utas vagyok ezért főleg kussoljak, "főleg hogy nem is tudok vezetni". És nem is érti miről beszélek.

Most épp tök összevesztünk, mert bár szerintem én először viccesen, majd finoman jeleztem, hogy legyen kevésbé dinamikus...megállt, hogy akkor szálljak át és vezessek én.

Én nem gondolom úgy, hogy nekem KUSS A NEVEM és nem szabad jeleznem ha mellette ülök és nem érzem kényelmesen magam. Nem vagyok egy zsák, aki csak úgy cipel.

Szerintetek?

2012. júl. 23. 12:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
86%

nem olvastam végig a kommenteket.

Hát, nem sok vezetési rutin vagy épp jogsi szükséges ahhoz, hogy egy ember meg tudja állapítani hogy veszélyesen vezetnek-e mellette vagy sem:)

Az én barátom naponta akár 100, több 100 km-t is vezet, így van elég rutinja, de amikor mellette ülök, hajlamos arra hogy élesebben vegyen be egy kanyart (3, 4esben), ekkor szólok neki, hogy héká, én is itt ülök, és épp kiestem az ablakon. Volt arra is példa, hogy szépen felkenődtem az ablakra, beütöttem magam, megelégeltem és kiszálltam. :) nézett nagyokat, de megértette és már figyel arra h mellette ülök.

22L

2012. júl. 23. 16:48
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
26os vagyok. Még annyit, hogy volt már, amikor megjegyeztem a férjemnek, hogy valahogy az anyósülés gyorsabban megy, mint a vezetőülés :o) (Nagyjából egész jól meg tudom tippelni, hogy mikor mennyivel megyünk, és épp ezzel szórakoztattam magam- de pl amikor Ő vezet, néha a 90 sokkal gyorsabbnak tűnik az anyósülésben ülve) Ez nem vitaként pattant ki, csak beszélgettünk.
2012. júl. 23. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!