Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Ma jöttem rá, hogy a férjem regisztrált egy társkereső oldalon. Az email-jei között keresgéltem egy melóval kapcsolatos hivatalos levelet, de találtam helyette egy hírlevelet, amit ugye azért kapott, mert beregisztrált az oldalra. Innentől kezdve már pofon egyszerű volt bejutni az adatlapra...

A házasságunk tudtommal rendben van, most várjuk a második babánkat. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért tette.

Elképesztő düh fogott el amikor elolvastam hogy miket adott meg magáról: pl. külön él a feleségétől és hogy a gyerekei nem élnek vele, stb.

Mit csináljak????

Első gondolatom az volt, hogy borítom a bilit, de eszembe jutott, hogy ha ő képes volt ezt tenni, akkor én meg képes leszek játszani vele, és egy fals regisztráció után "rárepülök". Aztán lesz, ami lesz...

Szerintetek? Egy kicsit félek játszani a tűzzel. Mert mi van, ha bejön neki a csaj akinek kiadom magam, és eldurvulnak a dolgok. Az életbe többet nem tudnék benne megbízni, már most úgy érzem magam mintha megcsaltak volna. Borzasztó napom volt...

#megcsalatva??
2012. júl. 22. 22:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Ha van hozzá türelmed, "repülj rá". Aztán hadd koppanjon. Nem mellesleg így azt is kiderítheted, hogy milyen céllal regisztrált.
2012. júl. 22. 22:52
 2/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem egyszerűbb egyből leülni,és beszélni a témáról??
2012. júl. 22. 22:52
 3/31 anonim ***** válasza:
54%

én a helyedben egy kicsit tuti h játszanék a tűzzel!

valameddig szivatsd vissza!

szivatsd az agyát!

aztán persze leplezd le és vond kérdőre!

2012. júl. 22. 22:53
 4/31 anonim ***** válasza:
87%

Próbára tenném.

A fals regisztrációval hülyíteném, míg otthon a "kedvében" járnék, ha ezek után is a fals regisztrációval foglalkozik, akkor... Ha pedig visszapártol hozzád, akkor csak volt valami a kapcsolatotokban ami hiányzott neki és ezt nem megbeszélte veled.

2012. júl. 22. 22:55
 5/31 anonim ***** válasza:
87%
Pontosan ugyanez történt velünk is, csak nálunk nem voltak gyerekek. Én borítottam a bilit, és legalább igaz lett a lapjára írt "elvált".
2012. júl. 22. 22:55
 6/31 anonim ***** válasza:
88%
miért nem ülsz le és beszéled meg vele?
2012. júl. 22. 22:59
 7/31 anonim ***** válasza:
84%
Én csak magamból tudok kiindulni: nekem nem megy a játszmázás, így nyitva hagynám a gépet ott, hogy lássa, megtaláltad...
2012. júl. 22. 23:10
 8/31 A kérdező kommentje:

Hát, az én fejemben is megfordult, hogy ha ezt akarja, akkor élhet külön a feleségétől, meg a gyerekeitől...és akkor igaz lesz az adatlapja!

Igazság szerint a kezdeti sokk után, már viszonylag tiszta fejjel gondolkodva valóban kíváncsi lennék, hogy milyen céllal csinálta, és hogy meddig menne el. De amilyen hülye vagyok, a leleplezéskor még sajnálnám is. Gondoltam, eljátszom falsban a megértő titkos barátnőt, hátha neki kiönti a szívét, és tényleg fény derül valamire.

2012. júl. 22. 23:11
 9/31 anonim ***** válasza:
17%
Számomra nem létezne olyan indok, amit elfogadnék. Gondolom viszolyog tőled. A legtöbb férfi viszolyog a terhes nőktől, csak ezt nem illik kimondani. De tény. Gnómoknak tartják őket.
2012. júl. 22. 23:29
 10/31 anonim ***** válasza:
70%
Nekem biztos nem lenne türelmem játszani, amint szembekerülne velem leüvölteném a haját. Épp elég indok egy ilyen regisztráció ilyen adatokkal ahhoz, hogy repüljön. Mit kellene ezen megbeszélni. Úgy tűnik neki van problémája, és ha problémája van, akkor beszéljen, ne félrek*rjon, vagy készüljön rá, vagy kamuzzon társkeresőn. Szóval, én repíteném.
2012. júl. 23. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!