Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig legyek még türelmes?...

Meddig legyek még türelmes? Részletek lent

Figyelt kérdés
A Páromnak néhány hónapja meghalt az Édesapja. (AZ enyém 1 éve.) Így az Édesanyja egyedül maradt, aki nagyon rá volt szorulva a férjére, mindenben, mindent együtt csináltak. Sajnos ezáltal nincsen neki egy épkézláb barátnője se. A párom azóta hazaköltözött hozzá. (Ott alszik nála majdnem minden nap) Amire elöször mondom jó ok. De már annyira elfajult a dolog, hogy a múltkor mikor itthon mert aludni az anyja egész éjjel nem aludt és állt a bál miatta (anyós cirkuszolt párommal). Amúgy nagyon sajnálom meg minden, de ő még pluszba sajnáltatja magát és érzelmileg zsarolja a fiát. Így visszament hozzá hogy ne legyen egyedül, az nem nagyon érdekli, h én egyedül vagyok. Az én Édesanyámmal azért ilyen gondok nem voltak pedig ő is egyedül maradt. Szerintetek normális ez. Meddig tűrjek még? Mi lesz így? Fogunk tudni normális életet élni így elmenni nyaralni gondtalanul anélkül, h mi van szegény anyóssal? (huszonévesek vagyunk) Eddig nem szóltam tényleg türelmes vagyok, de már aggódom a kapcsolatom miatt. Sztem neki kéne egyenesbe hozni a saját életét és nem a fiának megoldani, helyette. Ez nem egy fiú dolga. Vélemények?
2012. ápr. 5. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak okosan,mert ha túl erőszakos leszel,azt fogod elérni,hogy végleg az anyjához költözik.
2012. ápr. 5. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ketten vigyázzatok az anyjára, és ha már együtt vagytok, befogadhatnátok a tiédet is.
2012. ápr. 5. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy jössz ki az anyósoddal? Összeköltözés 3-an?

(komolyan rettegek attól hogy párom papájával nehogy hamarabb legyen valami,mint az anyjával,mert ha gyedül marad,akkor ugyanez lesz a problémám,és hátamon feláll a szőr a gondolattól.Papáját bármikor magunkhoz költöztetném,de a mama...)

2012. ápr. 5. 21:14
 4/4 anonim válasza:

Fél, mert egyedül maradt. Nevelőapámnak 1,5 év - azaz ÉV - kellett ahhoz, hogy "megeméssze" a felesége (azaz édesanyám) elvesztését, pedig nem is egy emberöltőt, hanem "csak" 18 évet éltek együtt egymással boldog házasságban.

Nagyon okosnak kell lenned, mert ez a helyzet, pláne ha rosszul kezeled, közétek is állhat.

Légy türelmes, de meg kell beszélned pároddal, majd pároddal együtt anyósjelölteddel is, hogy a fennálló helyzet nem tartható sokáig. Ezt javasolnám minél előbb, hogy anyuka is szoktassa magát a gondolathoz, hogy egyszer a fiának is el KELL mennie, és élnie a saját életét a PÁRJÁVAL (és nem az anyjával).

Csak finoman... A lényeg, hogy előbb a pároddal kell egyetértésre jutni, és utána a mamával. Ketten erősebbek vagytok. Ne kezdj "két frontos háborúba"!

Sok sikert és kitartást.

2012. ápr. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!