Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Ma jöttem rá, hogy a férjem regisztrált egy társkereső oldalon. Az email-jei között keresgéltem egy melóval kapcsolatos hivatalos levelet, de találtam helyette egy hírlevelet, amit ugye azért kapott, mert beregisztrált az oldalra. Innentől kezdve már pofon egyszerű volt bejutni az adatlapra...

A házasságunk tudtommal rendben van, most várjuk a második babánkat. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért tette.

Elképesztő düh fogott el amikor elolvastam hogy miket adott meg magáról: pl. külön él a feleségétől és hogy a gyerekei nem élnek vele, stb.

Mit csináljak????

Első gondolatom az volt, hogy borítom a bilit, de eszembe jutott, hogy ha ő képes volt ezt tenni, akkor én meg képes leszek játszani vele, és egy fals regisztráció után "rárepülök". Aztán lesz, ami lesz...

Szerintetek? Egy kicsit félek játszani a tűzzel. Mert mi van, ha bejön neki a csaj akinek kiadom magam, és eldurvulnak a dolgok. Az életbe többet nem tudnék benne megbízni, már most úgy érzem magam mintha megcsaltak volna. Borzasztó napom volt...

#megcsalatva??
2012. júl. 22. 22:46
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy megoldódott :))

Azért elég szánalmas vicc volt a "kedves" kollegától.

2012. aug. 19. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!