Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Ma jöttem rá, hogy a férjem regisztrált egy társkereső oldalon. Az email-jei között keresgéltem egy melóval kapcsolatos hivatalos levelet, de találtam helyette egy hírlevelet, amit ugye azért kapott, mert beregisztrált az oldalra. Innentől kezdve már pofon egyszerű volt bejutni az adatlapra...

A házasságunk tudtommal rendben van, most várjuk a második babánkat. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért tette.

Elképesztő düh fogott el amikor elolvastam hogy miket adott meg magáról: pl. külön él a feleségétől és hogy a gyerekei nem élnek vele, stb.

Mit csináljak????

Első gondolatom az volt, hogy borítom a bilit, de eszembe jutott, hogy ha ő képes volt ezt tenni, akkor én meg képes leszek játszani vele, és egy fals regisztráció után "rárepülök". Aztán lesz, ami lesz...

Szerintetek? Egy kicsit félek játszani a tűzzel. Mert mi van, ha bejön neki a csaj akinek kiadom magam, és eldurvulnak a dolgok. Az életbe többet nem tudnék benne megbízni, már most úgy érzem magam mintha megcsaltak volna. Borzasztó napom volt...

#megcsalatva??
2012. júl. 22. 22:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
36%

Mi értelme van ennek a kérdésnek?

Úgyis meg fogsz bocsátani neki, és marad a rossz házasságotok.

Nem fogod tudni elhagyni. Sok nő ilyen.

2012. júl. 23. 06:15
 12/31 anonim ***** válasza:
68%
Játszanék vele egy hétig utána tali amire természetesen elmennék :) ....
2012. júl. 23. 06:27
 13/31 anonim ***** válasza:
50%
Én is játszanék vele,megnézném meddig képes elmenni,aztán meg ha találkozásra kerül sor,akkor ott helyben elhagynám.
2012. júl. 23. 07:21
 14/31 anonim ***** válasza:
72%
Úristen, de egy szemétláda, hogy ezt képes volt megtenni veled! Erre nincs mentség, ez mindegy hogy neten vagy élőben, de ismerkedni akar másokkal, nyitott egy kapcsolatra. Nem tesztelgetném, otthagynám a francba egyből. Bár így várandósan nagyon nehéz döntés, nagyon sajnállak! :(
2012. júl. 23. 09:07
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

Nem fogja kidobni a gyökér pasit a 2 gyerek miatt. Kell a pasi ahhoz, h életben maradjanak. Ha le is leplezi, utána úgyis megbocsát. A pasi él tovább vígan, csak onnantól óvatosabb lesz. Jelszót változtat, stb. A nő meg emésztheti magát a történteken, h ő nem elég jó, h más nő meg tudja adni neki, h a pasi biztos ma is azért késik, és mi ez a nem fogadott hívás a telóján...

Nekem lenne türelmem játszani. Nem leplezném le az elején, mert akkor mindent tagadna. hogy nem történt semmi, meg csak poénból regisztrált. elmennék a végsőkig és úgy várnám haza, hogy a cuccai az ajtó előtt egy levéllel, h mehet, ahová akar.

2012. júl. 23. 09:22
 16/31 anonim ***** válasza:
63%
Sajnálom. Szörnyű lehet ezzel szembesülni. vegyél egy nagy levegőt! Ne hagyd ott azonnal! Csak van közös gyereketek és jön a következő is! Mikor én megismerkedetm a férjemmel, én is találtam ilyesmit a gépén. Igaz, akkor mi még csak egy hónapja imsertük egymást. Én borztottam a bilit. Megbeszéltük és minden rendben volt. Megbízom benne a mai napig is. Igaz, ha most csinálná ezt, úgy, hogy, már gyerekünk is van, akkor más lenne a helyzet. Nem csalt még meg! Ezt ne felejtsd el! Remélhetőleg nem is fog! Nem tudom, hogy azok a nők, akik azt írták, hogy otthagynák a francba mit gondolnak. Biztos tele a bankszámlájuk, van külön lakásuk, esetleg házuk, autó, meg minden és apa sem fontos a gyerekeiknek. Szóval, ha minden nő lépne már csak a gondolatra is, hogy a férje esetleg megcsalhatja, akkor alig lenne már házas ember az országban. Szerintem nem az a megoldás, hogy az első problémára válni kell, hanem törekdeni kell a megoldásra. Szívből remélem, hogy rendbe jön a kapcsolatotok!
2012. júl. 23. 09:22
 17/31 anonim ***** válasza:
49%

Én simán elszórakoznék vele... randit is lebeszélnék vele, meg minden!!! Aztán várnék rá, szépen, kirittyentve, mittomén..

belibeg az étterembe, szépen mosolyogva felállni, és végignézni a reakcióját:

a, hebeg-habog, elmegy, mittomén

b, hebeg-habog, legyökeredzik

c,miközben hebeg-habog bemutatkozol neki a regnéven, elmondod, hogy Neked ez épp olyan kínós, mert régen randiztál, de úgy gondoltad talán most az egyszer meg kéne próbálnod, és rosszabbra számítottál, és hogy nagyon örülsz h eljött. Ha még mindig hebeg-habog, esetleg bocsánatért esedezik, akkor mondd neki, h nem igazán érted miről beszél, a beszélgetésekben nem volt szó másik nőről... stb stb szóval játsz egy kicsit...

A végén még kiderül, hogy csak valami felpezsdülésre vágyott, ki tudja milyen " beteg" vágyai vannak.

Pl. az én párom gerjed a szép bugyikban való szeretkezésre... már párat tönkretett, de nem zavar, mert olyan aranyos ahogy örül neki... no meg én sem panaszkodhatok :)

2012. júl. 23. 11:02
 18/31 anonim ***** válasza:

Exem csinált ilyet. Kamu regisztrációval írtam neki, rákérdezve a kapcsolati, stb dolgokra.

A válaszát utána kinyomtattam és reggel kint hagytam az asztalon, hogy miután összepakolt, legyen kedves a lakáskulcsot a postaládába tenni.

Mire hazaértem, ott várt a kulcs :)

2012. júl. 23. 11:05
 19/31 anonim ***** válasza:
Én is azt tenném, hogy írnék neki. Kicsit leveleznék vele. Bár biztos rosszul esne, amiket hallanék. Arra tuti rákérdeznék, hogy miért lett vége a kapcsolatának és hogyhogy a nőnél maradtak a gyerekek...ezekből a válaszokból sokminden kiderülhet. Amúgy ha most borítod a bilit, akkor 100% hogy azt fogja mondani, hogy poénból regisztrált. Én is jártam így. Az én exem ráadásul egy meleg pasival levelezett! Állítólag megsajnálta! Nyilván nem hittem el.
2012. júl. 23. 11:11
 20/31 anonim ***** válasza:
56%
Én vagyok, aki azt írta, borítottam a bilit, és elváltam. SZerinted tud olyan indokot mondani, amivel ezt meg lehet magyarázni? Letagadta a várandós feleségét és a gyerekeit, csak azért, hogy csajozzon! Mégis milyen ember az ilyen? Gondolj már bele! Azzal, hogy írsz neki, az időt húzod... az időt, hogy mielőbb a saját életed éld, és megtaláld azt, aki tisztel is, nem csak kényelmesen éldegél abban az életben, amit TE biztosítasz neki, és miközben van pofája kihasználni még meg is aláz a hátad mögött! Legyen már benned tartás, az ég áldjon meg! Milyen értékrendet közvetítesz a gyerekeid felé? Megsajnálni? Ő egészen pontosan mikor sajnált meg téged? Amikor beütötte, hogy elhagytad, vagy amikor lemondott a gyerekeiről? Gondolkodj!
2012. júl. 23. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!