Ti mit tennétek a helyemben? Részletek lent.
Ma jöttem rá, hogy a férjem regisztrált egy társkereső oldalon. Az email-jei között keresgéltem egy melóval kapcsolatos hivatalos levelet, de találtam helyette egy hírlevelet, amit ugye azért kapott, mert beregisztrált az oldalra. Innentől kezdve már pofon egyszerű volt bejutni az adatlapra...
A házasságunk tudtommal rendben van, most várjuk a második babánkat. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért tette.
Elképesztő düh fogott el amikor elolvastam hogy miket adott meg magáról: pl. külön él a feleségétől és hogy a gyerekei nem élnek vele, stb.
Mit csináljak????
Első gondolatom az volt, hogy borítom a bilit, de eszembe jutott, hogy ha ő képes volt ezt tenni, akkor én meg képes leszek játszani vele, és egy fals regisztráció után "rárepülök". Aztán lesz, ami lesz...
Szerintetek? Egy kicsit félek játszani a tűzzel. Mert mi van, ha bejön neki a csaj akinek kiadom magam, és eldurvulnak a dolgok. Az életbe többet nem tudnék benne megbízni, már most úgy érzem magam mintha megcsaltak volna. Borzasztó napom volt...
Mi értelme van ennek a kérdésnek?
Úgyis meg fogsz bocsátani neki, és marad a rossz házasságotok.
Nem fogod tudni elhagyni. Sok nő ilyen.
Nem fogja kidobni a gyökér pasit a 2 gyerek miatt. Kell a pasi ahhoz, h életben maradjanak. Ha le is leplezi, utána úgyis megbocsát. A pasi él tovább vígan, csak onnantól óvatosabb lesz. Jelszót változtat, stb. A nő meg emésztheti magát a történteken, h ő nem elég jó, h más nő meg tudja adni neki, h a pasi biztos ma is azért késik, és mi ez a nem fogadott hívás a telóján...
Nekem lenne türelmem játszani. Nem leplezném le az elején, mert akkor mindent tagadna. hogy nem történt semmi, meg csak poénból regisztrált. elmennék a végsőkig és úgy várnám haza, hogy a cuccai az ajtó előtt egy levéllel, h mehet, ahová akar.
Én simán elszórakoznék vele... randit is lebeszélnék vele, meg minden!!! Aztán várnék rá, szépen, kirittyentve, mittomén..
belibeg az étterembe, szépen mosolyogva felállni, és végignézni a reakcióját:
a, hebeg-habog, elmegy, mittomén
b, hebeg-habog, legyökeredzik
c,miközben hebeg-habog bemutatkozol neki a regnéven, elmondod, hogy Neked ez épp olyan kínós, mert régen randiztál, de úgy gondoltad talán most az egyszer meg kéne próbálnod, és rosszabbra számítottál, és hogy nagyon örülsz h eljött. Ha még mindig hebeg-habog, esetleg bocsánatért esedezik, akkor mondd neki, h nem igazán érted miről beszél, a beszélgetésekben nem volt szó másik nőről... stb stb szóval játsz egy kicsit...
A végén még kiderül, hogy csak valami felpezsdülésre vágyott, ki tudja milyen " beteg" vágyai vannak.
Pl. az én párom gerjed a szép bugyikban való szeretkezésre... már párat tönkretett, de nem zavar, mert olyan aranyos ahogy örül neki... no meg én sem panaszkodhatok :)
Exem csinált ilyet. Kamu regisztrációval írtam neki, rákérdezve a kapcsolati, stb dolgokra.
A válaszát utána kinyomtattam és reggel kint hagytam az asztalon, hogy miután összepakolt, legyen kedves a lakáskulcsot a postaládába tenni.
Mire hazaértem, ott várt a kulcs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!