Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Ma jöttem rá, hogy a férjem regisztrált egy társkereső oldalon. Az email-jei között keresgéltem egy melóval kapcsolatos hivatalos levelet, de találtam helyette egy hírlevelet, amit ugye azért kapott, mert beregisztrált az oldalra. Innentől kezdve már pofon egyszerű volt bejutni az adatlapra...

A házasságunk tudtommal rendben van, most várjuk a második babánkat. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért tette.

Elképesztő düh fogott el amikor elolvastam hogy miket adott meg magáról: pl. külön él a feleségétől és hogy a gyerekei nem élnek vele, stb.

Mit csináljak????

Első gondolatom az volt, hogy borítom a bilit, de eszembe jutott, hogy ha ő képes volt ezt tenni, akkor én meg képes leszek játszani vele, és egy fals regisztráció után "rárepülök". Aztán lesz, ami lesz...

Szerintetek? Egy kicsit félek játszani a tűzzel. Mert mi van, ha bejön neki a csaj akinek kiadom magam, és eldurvulnak a dolgok. Az életbe többet nem tudnék benne megbízni, már most úgy érzem magam mintha megcsaltak volna. Borzasztó napom volt...

#megcsalatva??
2012. júl. 22. 22:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

20-as hozzászólónak igaza van. Ez nem egy tinis évődés, hogy lehet játszani, ez borzalmas, hogy az állapotos felesége mellett ismerkedni akar, erre nincs mentség, nincs megfelelő indok. Ez egy hitvány, szemét féreg, aki ilyen fájdalmat okoz a családjának.

Ezt sem elfelejteni nem lehet, sem megbocsájtani, mert nem egy hirtelen tett volt, hanem egy folyamat, ami eljuttatta arra az oldalra.

Én írtam, hogy hagyd a francba, páran lehurrogtak, hogy de könnyű azt mondani, biztos tele a bankszámlám. Hát nincs tele, de megtalálnám a módját, hogy ne éljek tovább egy ilyen szeméttel.

2012. júl. 23. 12:33
 22/31 A kérdező kommentje:

Még mindig nem vagyok biztos a dolgomban...

De már beregisztráltam kamu névvel, és olyan profilt alkottam, ami az álmai nőideálja. Ha erre nem harap rá, akkor semmire!

Kezdeményeztem levelezést is, de mivel most külföldön van, csak jó pár nap múlva tudja megnézni, mert nincs netje.

Nem tudom meddig menjek el, nem tudom hova vezet ez az egész.

10 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok! Soha nem hittem volna!

A pénz része valóban nem egyszerű. Majd a Gyedem örülök ha lesz 40 ezer + a 2 gyerekre a cs.p. , szóval nem nagyon ugrálhatok...

De egy idegroncs vagyok azóta, bár a gyerek miatt muszáj tartanom magam!

Ha lesz valami fejlemény, írok!

2012. júl. 23. 13:10
 23/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, nyugi, gyerektartást is kell majd fizetnie. Még jó, hogy házasok vagytok, így mindennek a fele a tiéd lesz ha elváltok.

Ismeretségi körömben van egy "úriember" aki az 1. babájuk születése után megcsalta az egyébként nagyon aranyos feleségét, a 2.kal pedig terhes volt a nő amikor elhagyta úgy ahogy van... szerintem ezt te ne várd meg, tedd előbb ki a szűrét egy jó kis levelezés után, hogy legyen bizonyíték! :)

2012. júl. 23. 15:40
 24/31 anonim ***** válasza:
23%
Mik vannak...
2012. júl. 23. 20:14
 25/31 A kérdező kommentje:

Nos, mivel nem volt türelmem kivárni míg hazajön, sms-t küldtem /mert amilyen hülye, a tel.számát is megadta az oldalon/ egy vadonat új feltőltőkártyáról, tehát a számot nem ismeri. És semmi reakció! Vissza sem írt!

Akkor viszont nem tudom mire volt jó ez az egész. Épp csak arra, hogy egy baromi nagyot csalódjak, 2 napig élőhalott legyek, és akár honnan is nézzük, eljátssza a bizalmamat.

Nem fedem fel magam, de beszélek vele, nem említve hogy az a 2 nő aki kereste, én voltam...majd meglátjuk!

2012. júl. 25. 12:26
 26/31 anonim ***** válasza:
Telefont lehet nem meri kockáztatni, vigyázz neghogy azzal bukj le hogy otthon ha válaszol akkor csipog a telefon! Ne fedd fel magad még...
2012. júl. 25. 12:29
 27/31 anonim ***** válasza:
Még nem válaszolt. De még válaszolhat. Talán megvárja míg hazaér külföldről, és majd akkor. Céltalanul az ember nem regisztrál társkeresőre. Szerintem.
2012. júl. 25. 13:05
 28/31 anonim ***** válasza:
Szerintem az SMS egy kicsit sok volt. Én is ismerkedtem neten, de soha nem SMS-el kezdtem az ismerkedést. Szerintem ne hallgass azokra, akik azt mondják, rögtön tedd ki a szűrét! Ez azért nem ilyen egyszerű! Próbálj megnyugodni, beszélgess barátnőiddel erről, de, ha gondolod és írsz privátot, és is segítek lelkiekben lehetőségeimhez mérten, amit csak tudok. Kitartás! Ja, amúgy nem hiszem, hogy egy külföldi munkaúton a férjednek azon jár az esze, hogy hülye pi..áknak válaszolgasson. Szóval, nyugi.:)
2012. júl. 25. 13:28
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem valószínűleg elfoglalt és azért nem válaszol, de ha hazajön az lesz az első dolga. Ne legyen igazam!
2012. júl. 25. 13:57
 30/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a támogató válaszokat. Megírom a történet végét, hátha még valaki olvassa ezt a kérdést. A történet megoldása igazából nagyon kellemetlen, de nem nekünk.

A hazaérkezése után pár nappal kérdőre vontam a férjemet. Magáról a társkereső oldalról tudott, de az adatlapját akkor látta először, amikor kinyomtatva az orra alá dugtam. Történt ugyanis, hogy a regisztráció idején még egy vállalkozónál volt alkalmazásban, nem volt még saját cége. Akkortájt mindig többen mentek egyszerre ilyen külföldi útra együtt, és egy srác sokszor elkérte a laptopját. A férjemnek megvan az a rossz szokása, hogy soha nem lép ki sehonnan, se a g-mailről se a facebookról, tehát ha valaki hozzányúl a gépéhez, egyenesen az ő oldalain találja magát, így akár szabadon garázdálkodhat. Nos, ez a "kedves" kolléga szabadon garázdálkodott. Ő regisztrálta be, és a legszebb az egészben, hogy be is ismerte amikor kérdőre vontuk. Viccnek szánta! Aranyos, nem?

A férjem mellett szól, hogy az összes arról a weboldalról érkező email olvasatlanul volt a kukájában.

Minden esetre nem kívánom senkinek, amin akkor keresztül mentem! De legalább a férjem nem bűnös!

2012. aug. 19. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!