Ha egy barátnőd olyan helyzetbe kerülne, hogy háztartásbeli lesz, megváltozna a barátságotok?
Egyik válaszoló vagyok, na én pont hogy tökre megértenélek. Nekem is gond van a fiammal és olyan foglalkozásra kellett (volna) hordani ami napközben van 12 től !! Ezt se az én se a férjem munkahelye nem tolerálja néhány alkalom után megmutatnák az ajtót az tuti.
Nagy szerencsének és plusz pénznek köszönhetően át tudtuk tenni máskorra na bonyolult de végül sikerült. És az én fiamnak nincs is akkora hatalmas baja, de ha az lenne akkor egy BARÁT lenézne és rosszindulatúan azt feltételezné (NEM ISMERVE A BETEGSÉGET) HOGY BÜDÖS A MUNKA??? akkor köszi, ilyen barát nem kell...
Háztartásbeli lettem, és elfordultak tőlem a barátnőim.
Egyszerűen más lett az értékrendem, mint nekik.
Nekem fontos volt, hogy a férjemnek legyen tiszta munkásruhája, hogy a gyerek nyugodtan mászhasson a konyhán, ne kelljen félnem, hogy koszos lesz, vagy megeszik valamit.
Továbbá legyen ebéd, mindíg megfelelő időbe, hogy frissen ehessen a férjem.
Egy barátnőm volt, aki próbált kitartani mellettem, az összes többivel a "szia miújság" szintjére jutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!