Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy barátnőd olyan helyzetb...

Ha egy barátnőd olyan helyzetbe kerülne, hogy háztartásbeli lesz, megváltozna a barátságotok?

Figyelt kérdés
Lenéznéd emiatt? Csalódnál benne?
2012. júl. 21. 17:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is elfogadná az én életformám (ami ennek az ellentéte) és véleményem, akkor semmi nem változna meg.
2012. júl. 21. 18:04
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha eddig is jó barátnők voltunk, akkor nem nézném le, és nem csalódnék benne, attól függetlenül, hogy én nem tudnám ezt az életformát művelni, tiszteletben tartanám a döntését. Ha továbbra is lehetne vele bármiről beszélgetni, nem csak az otthoni teendők lennének a téma, akkor nem lenne semmi gond.
2012. júl. 21. 18:13
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Jézusom. nem! A barátom...számomra ez nem azt jelenti hogy csak egy ismerős akivel azonos az életkörülményünk épp és azért vagyunk jóban (lásd munkahely, vagy kisgyerekezés otthon stb.) hanem vmi mélyebbet jelent, hogy ő magáért a személyiségéért kedvelem mint embert. Ezen meg ugyan mit változtat hogy otthon ül vagy ő az Usa elnöke??
2012. júl. 21. 18:30
 14/24 anonim ***** válasza:
42%
Minek kell lepontozni a válaszolókat? Mindenki azt írta, amit hallani akartunk....
2012. júl. 21. 18:33
 15/24 anonim ***** válasza:
42%
Miért lettem lepontozva vajon???
2012. júl. 21. 18:36
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A körülmények: 2 gyerekünk van, 7 és 4 évesek. Most dolgozok, de sajnos a lányunkkal komoly problémák vannak az óvodában, szeptembertől egy héten 3x megyek vele szakemberhez. Ez sajnos munka mellett nem megoldható.

Egyik barátnőm mondta, hogy nagyot csalódott bennem. Szerinte eltúlozzuk a dolgot. Nem mondta ki, de éreztette hogy csak azért visszük a gyereket szakemberhez, mert így van kifogásunk és otthon lehetek :-( Mert a gyerek ugye kinőné :-(

2012. júl. 21. 18:39
 17/24 A kérdező kommentje:

Én mindenkét felfelé pontoztam!

Igazából reméltem, hogy lesz legalább valaki aki igent válaszol és megindokolja, hátha kicsit jobban megérteném barátnőm nézőpontját.

2012. júl. 21. 18:40
 18/24 anonim ***** válasza:
69%
Barátnőd egy ostoba liba, már bocs.
2012. júl. 21. 19:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű nem ismeri pontos körülményeket, a dolgok ismerete hiányában akár én is rámondanám, hogy eltúlzod. És különben is, de jó neked, hogy akkor még otthon is maradhatsz.
2012. júl. 21. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
Első hallásra szerintem a legtöbb ember azt mondaná, hogy heti háromszori szakemberhez járáshoz nem érti miért kell kiszállni a munkából. Én sem értem. De nincs is gyerekem, nem tudom, hogy működik ez, nem tudom mi a baj a gyerekkel, nem látok bele. Lehet, hogy vele is ez van.
2012. júl. 21. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!