Ha egy barátnőd olyan helyzetbe kerülne, hogy háztartásbeli lesz, megváltozna a barátságotok?
Figyelt kérdés
Lenéznéd emiatt? Csalódnál benne?2012. júl. 21. 17:49
11/24 anonim válasza:
Ha ő is elfogadná az én életformám (ami ennek az ellentéte) és véleményem, akkor semmi nem változna meg.
12/24 anonim válasza:
Ha eddig is jó barátnők voltunk, akkor nem nézném le, és nem csalódnék benne, attól függetlenül, hogy én nem tudnám ezt az életformát művelni, tiszteletben tartanám a döntését. Ha továbbra is lehetne vele bármiről beszélgetni, nem csak az otthoni teendők lennének a téma, akkor nem lenne semmi gond.
13/24 anonim válasza:
Jézusom. nem! A barátom...számomra ez nem azt jelenti hogy csak egy ismerős akivel azonos az életkörülményünk épp és azért vagyunk jóban (lásd munkahely, vagy kisgyerekezés otthon stb.) hanem vmi mélyebbet jelent, hogy ő magáért a személyiségéért kedvelem mint embert. Ezen meg ugyan mit változtat hogy otthon ül vagy ő az Usa elnöke??
14/24 anonim válasza:
Minek kell lepontozni a válaszolókat? Mindenki azt írta, amit hallani akartunk....
15/24 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva vajon???
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A körülmények: 2 gyerekünk van, 7 és 4 évesek. Most dolgozok, de sajnos a lányunkkal komoly problémák vannak az óvodában, szeptembertől egy héten 3x megyek vele szakemberhez. Ez sajnos munka mellett nem megoldható.
Egyik barátnőm mondta, hogy nagyot csalódott bennem. Szerinte eltúlozzuk a dolgot. Nem mondta ki, de éreztette hogy csak azért visszük a gyereket szakemberhez, mert így van kifogásunk és otthon lehetek :-( Mert a gyerek ugye kinőné :-(
2012. júl. 21. 18:39
17/24 A kérdező kommentje:
Én mindenkét felfelé pontoztam!
Igazából reméltem, hogy lesz legalább valaki aki igent válaszol és megindokolja, hátha kicsit jobban megérteném barátnőm nézőpontját.
2012. júl. 21. 18:40
18/24 anonim válasza:
Barátnőd egy ostoba liba, már bocs.
19/24 anonim válasza:
Valószínű nem ismeri pontos körülményeket, a dolgok ismerete hiányában akár én is rámondanám, hogy eltúlzod. És különben is, de jó neked, hogy akkor még otthon is maradhatsz.
20/24 anonim válasza:
Első hallásra szerintem a legtöbb ember azt mondaná, hogy heti háromszori szakemberhez járáshoz nem érti miért kell kiszállni a munkából. Én sem értem. De nincs is gyerekem, nem tudom, hogy működik ez, nem tudom mi a baj a gyerekkel, nem látok bele. Lehet, hogy vele is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!