Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az ideális...

Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség férj és feleség között?

Figyelt kérdés
mennyi a min és a max évek száma?
2012. júl. 21. 12:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Hát én ezt sehol nem tapasztalom, amiket írtatok... teljesen vegyes, ki mennyi idősen érik meg, vagy mennyire bulizós.
2012. szept. 18. 16:41
 32/36 anonim ***** válasza:

Egészséges mértékben szerintem 1-10 ig:)

Az már télleg undorító ha egy 70 éves papi 20 éves csajt tart, vagy a 30 éves a 15 évesnek udvarol.

Párom hat évvel idősebb nálam. Mondjuk nekem számít, hogy a pasi idősebb legyen.

23

2012. szept. 20. 19:50
 33/36 anonim ***** válasza:

Az ideákkal nyomorítják meg az emberek az életüket.

Felesleges az ilyesmit számokban mérni.

Úgyis mindenki azt tartja "normálisnak", amiben felnőtt, amit maga körül tapasztalt.

Mindenre lehet példát és ellenpéldát felhozni.

Viszont a nagy korkülönbséget átívelő kapcsolathoz, olyan szellemi kötetlenség, személyiség szükséges, ami levet magáról bizonyos szerepeket, pózokat, dobozokat, előítéleteket szerintem. A művészek között talán gyakrabban megfigyelhető az ilyesmi.

2012. szept. 20. 20:07
 34/36 anonim ***** válasza:

A apa 2 hónappal idősebb anyánál, a mamán egy évvel a papámnál, a nénikém kettővel a férjénél, a másik nénikém nyolccal fiatalabb a férjáénél, az unokaöcsém héttel fiataléabb az élettársánál, nálam 10 évvel idősebb a párom.

A szüleim az alkohol miatt elváltak, a mamáék minden hülyeségen veszekszenek, az egyik nénikémék már többször akartak válni, de valamiért még nmindig együtt vannak, a másik nénikémék egész jól megvannak, az unokaöcsémék teljesen odavannak egymásért, és mi is imádjuk egymást a párommal, kivételesen jó kapcsolat a miénk.

A korábbi barátaim vagy egyidősek voltak velem, vagy 3-4 évvel idősebbek, valahogy egyikükkel sem volt meg az összhang, hamar vége is lett a dolognak. Párommal 8 éve vagyunk együtt.

2012. szept. 20. 21:00
 35/36 évané ***** válasza:
41%

5-6 év max. a férfi javára.Ez szerintem még teljesen ideális és hosszútávon működhet. Rövidtávon bármi tud működni... De ha belegondolunk, hogy pl. huszonévesen összeismerkedő pár 10 év korkülönbséggel hova jut később... A férfi már klimaxol 50 évesen, a nő meg még a virágkorát élné 40 évesen. Mondanom sem kell, az összhang szétmegy az ilyen kapcsolatokban.A nő még élne, a férfi meg már néhány esetben csak jajgat és orvoshoz járkál... Tapasztalat, jó pár ilyet láttam már a környezetemben, rossz nézni őket. De ha fiatalon jönnek össze, akkor is.Csaj 22, pasi 32. A pasi már egy fél életet leért, kialakult szokásai, baráti körei vannak és amit már ő megélt, a nő még nem. Teljesen más világból nőttek fel, ami a mindennapokban okoz sok problémát. Mivel a férfi már sokat megélt, 2 választása van a nőnek: vagy kihagyja ezeket a dolgokat és koravén lesz, vagy a másik szájhúzása kíséretében végigcsinálja ezeket, 1000 vitára adva ezzel okot és a "gyerekes" jelzőket és okoskodást viseli el közben a párjától. Borzalom nézni az ilyen kapcsolatokat, amik hosszan tudnak ugyan működni, de szörnyűek.

Az meg tény, hogy a nők 80%-a érettebb a koránál, így jobb ha idősebb a férfi. Ha nem így van, akkor a nő éretlenebb a korosztályánál t és ezért jobb neki egy fiatal. Ideig óráig működhet, de ha pl a nő már gyereket akar, mert ő már 28, de a férfi még élne, mert ő csak 22-23... Valamelyik kemény áldozatot hoz: vagy a nő csúsztat még pár évet a gyerekvállalással, vagy a férfira kényszerítik rá idő előtt a gyereket. Egyik se jó, ilyen komoly mérvű dolgoknál valamelyik nagyon sérülni fog és komoly vita alap lesz ez később is. 30 felé a 10-es és nagyobb korkülönbségek közti difi csökken, de 50-40 párosításnál már iszonyúan előjön. Érdekes, erre úgy olvastam senki sem gondolt, mindenki csak a mára figyelt és az eddigi saját tapasztalataira. Pedig a hosszú táv nálam azt jelenti, hogy akit választottam, azzal valóban halálunkig együtt. Talán ódivatú, de pár évekre tervezni valakivel minek? Időpocsékolás...

2012. szept. 20. 23:14
 36/36 anonim ***** válasza:
41%

Nem értek egyet a 30-as válaszolóval miszerint a férfiak java része SOHA nem vállalna gyereket.

Ez nagyon nem igaz, csak nem abban a korban vállalna, mint egy nő. Míg egy nőben ez már javarészt 24 éves kora körül megérik, egy férfi 30 felett gondolkozik ilyeneken. De cáfolnám, hogy azért, mert rá lenne kényszerítve. Eddigi példámból kiindulva, a férfiak akartak gyereket nem én. A 24-32 közötti férfiakról volt szó.

2012. szept. 21. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!