Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség férj és feleség között?
Nem tudom, mennyi az ideális.Mi 25 éve vagyunk házasok,és 1 év korkülönbség van köztünk.A férjem az idősebb.
lehetnénk egyidősök is, de azt már nem tudnám elképzelni,hogy nálam fiatalabb, vagy sokkal idősebb legyen a férjem.
Attól még másnak működhet, ez csak az én véleményem...
nagynéném és nagybátyám között 12 év van. mindkettejüknek 2. házasság, nagyon boldogok.
nővérem és a vőlegénye között 8 év van.
egyik barátnőm 28 éves, a párja 23, nagyon jól meg vannak, annak ellenére, hogy a csaj idősebb.
én lassan 16 leszek, a párom 24.
nincs ez megszabva ;)
ja és mamám és papám közül mama az idősebb, igaz, ők elváltak, de nem a korkülönbségből képződő "szakadék" miatt.
A férfi legyen idősebb legalább 6 évvel, de ne többel, mint 12.
Kb...
Olyan HOSSZÚTÁVON jól működő kapcsolatot nem ismerek, ahol a nő idősebb.
Szerintem nincs olyan,hogy ideális.Mivel nincs 2 egyforma ember sem.Lehet valaki 20 évesen érett arra,hogy anya/apa legyen,mások meg 40 évesen sem.Szóval nem biztos,hogy egy 40-es nő érettebb lehet a nála például 5 évvel fiatalabb férfinál.Ez nincs kőbe vésve.
A vőlegényem és köztem 4 év a korkülönbség,ami a nagy könyv szerint ideálisnak számít,de pár éve még nem kezdtem volna ennyivel idősebb partnerrel,mert gyereknek éreztem magam,+ a bátyám pont annyi idős mint a párom,és régebben úgy éreztem aki annyi idős mint ő,az már öreg hozzám.
Még most is néha úgy érzem,hogy a páromhoz képest hatalmas gyerek vagyok,holott ő 29 én meg 25,szóval már bőven nem vagyunk gyerekek.
Szóval ez egyéni érettség kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!