Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az ideális...

Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség férj és feleség között?

Figyelt kérdés
mennyi a min és a max évek száma?
2012. júl. 21. 12:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%
2-6 év...hol éltek ti?Ma már 50+ korkülönbség a trendi mindenhol.
2012. júl. 21. 14:28
 12/36 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, mennyi az ideális.Mi 25 éve vagyunk házasok,és 1 év korkülönbség van köztünk.A férjem az idősebb.

lehetnénk egyidősök is, de azt már nem tudnám elképzelni,hogy nálam fiatalabb, vagy sokkal idősebb legyen a férjem.

Attól még másnak működhet, ez csak az én véleményem...

2012. júl. 21. 16:22
 13/36 anonim ***** válasza:
89%
Én 24 vagyok /nő/ a párom 20.Teljesen jól megvagyunk,tervezzük az összeköltözést!
2012. júl. 21. 17:05
 14/36 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ideális az 5 éven belül. Ahol 10 évnél több van bármelyik javára, ott kezdek gyanakodni, hogy valami gond van a háttérben, ahol 20 év a különbség, ott biztos vagyok benne...
2012. júl. 22. 03:26
 15/36 anonim válasza:
90%

nagynéném és nagybátyám között 12 év van. mindkettejüknek 2. házasság, nagyon boldogok.

nővérem és a vőlegénye között 8 év van.

egyik barátnőm 28 éves, a párja 23, nagyon jól meg vannak, annak ellenére, hogy a csaj idősebb.

én lassan 16 leszek, a párom 24.

nincs ez megszabva ;)

ja és mamám és papám közül mama az idősebb, igaz, ők elváltak, de nem a korkülönbségből képződő "szakadék" miatt.

2012. júl. 23. 00:13
 16/36 anonim ***** válasza:
63%
Nincs ideális korkülönbség. Az évek nem számítanak. Legfeljebb arra kell gondolni, hogy ha az egyik fél jóval idősebb nagyobb a valószínűsége, hogy a másik hosszú évekre egyedül marad majd. Az csak egy régi maradi gondolkodás, hogy a férfinak kell idősebbnek lennie. Mivel a férfiak átlagéletkora rövidebb, szerintem kifejezetten jó ha úgy alakul, hogy a férj fiatalabb.
2012. szept. 3. 22:03
 17/36 anonim ***** válasza:
47%
Miért kéne az éveket meghatározni? Két ember egymásra talál és boldogok, megértik egymást, nem mindegy a korkülönbség? Azt úgy sem lehet tudni, mi lesz 5, 10, 15 év mulva. Ismerősömnél 20 évvel volt idősebb a nő és boldogan, szeretetben éltek 30 évet együtt. Ez, szerintem, a két ember dolga és nem kell rögtön, /mert én nem tenném/ betegnek kikiáltani őket.
2012. szept. 4. 08:14
 18/36 anonim ***** válasza:
47%

A férfi legyen idősebb legalább 6 évvel, de ne többel, mint 12.

Kb...

Olyan HOSSZÚTÁVON jól működő kapcsolatot nem ismerek, ahol a nő idősebb.

2012. szept. 4. 09:05
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan,hogy ideális.Mivel nincs 2 egyforma ember sem.Lehet valaki 20 évesen érett arra,hogy anya/apa legyen,mások meg 40 évesen sem.Szóval nem biztos,hogy egy 40-es nő érettebb lehet a nála például 5 évvel fiatalabb férfinál.Ez nincs kőbe vésve.

A vőlegényem és köztem 4 év a korkülönbség,ami a nagy könyv szerint ideálisnak számít,de pár éve még nem kezdtem volna ennyivel idősebb partnerrel,mert gyereknek éreztem magam,+ a bátyám pont annyi idős mint a párom,és régebben úgy éreztem aki annyi idős mint ő,az már öreg hozzám.

Még most is néha úgy érzem,hogy a páromhoz képest hatalmas gyerek vagyok,holott ő 29 én meg 25,szóval már bőven nem vagyunk gyerekek.

Szóval ez egyéni érettség kérdése.

2012. szept. 4. 11:48
 20/36 anonim ***** válasza:
18-as: a 27, 35 és 51 év házasság elég hosszú kapcsolat neked? Én ilyeneket ismerek idősebb nő, fiatalabb férfi felállásban. (mindnél 8 év alatt van a korkülönbség).
2012. szept. 6. 06:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!