Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesapám magasvérnyomásbeteg...

Édesapám magasvérnyomásbeteg és nagyon gyakran ideges. Gyakran kiabál, és rajtam tölti a mérgét. Néha nagyon elegem van már = ( Ez lelki szomorúságot idéz elő bennem. Hogyan dolgozzam fel mindezt?

Figyelt kérdés
Nagyon gyakran ideges, a szívére 5000ft-os gyógyszert szed. Sokszor kiabál (pl. a k*rva Isten b*ssza meg a rohadt k*rva eget...) és mindig az jön ki az egészből, hogy olyankor mindig én vagyok a hibás. Pl a multkor füvet nyírt a kertben és veszekedett velem hogy a barack miért nincs összeszedve a fa alól (ma is összeszedtem) merthogy a fűnyíró rádobálja. Azt hiszi, nem csinálok itthon semmit a gépezésen kívül, pedig nem igaz!! Mosogatok, zsepkendőt mosok neki, segítek mamámnak a főzésben. Nemrég azt kérte tőlem, hogy a meggyet az összes fa alól szedjem össze (van vagy 25 fa a kertben) ez szinte lehetetlenség! 1 az, hogy az rengeteg lenne egy napra, 2 az, hogy nem is hajolhatok a kórosan ferde gerincemmel, 3 az, hogy ugyanúgy lehull ha felszedem azután is. A lényeg, hogy mindenen felkapja a vizet. És a mérgét mindig rajtam tölti, olyankor mindig én vagyok a hibás amit nekem olyan nehéz akkor elviselnem =( Persze hamar megbékél, meg is tudom érteni, h nagyon fáradt mert rengeteget dolgozik, de akkor is rosszul esik =( Mikor nem ideges akkor kedves velem, elbeszélgetünk, sőt nagyon engedékeny velem erről az oldaláról nagyon jó fej apukám van! De az idegesség árt a szívének. És elég sz*r érzés, hogy olyankor mindig én vagyok leb*szva.
2009. júl. 13. 21:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem mi főzzük a pálinkát te lüke, a gyümölcsöt ELADJUK a piacon! Ilyen értetlen hogy lehet valaki...
2009. júl. 15. 19:46
 12/21 anonim ***** válasza:

A gyümölcs még annyit sem ér, mint a pálinka! Nem tudod te LÜKE?!

pl. 1 kg szilva = 150 Ft

1 l pálinka = 2500 Ft

Naaa?!

2009. júl. 17. 09:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Na ide figyelj nagyonhülye: Minket nem a pálinka érdekel mert ugyse fogyasztja senki. De van kertünk és sok telekünk, nem 3 hanem 200 db. fával. Azon nyáron van mindig sok termés.
2009. júl. 17. 10:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát, ne haragudj, én megértem apádat, a mostani megnyilvánulásaid után, én adnék neked 2 pofont, hogy megjavulj, az biztos :D
2009. júl. 17. 12:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Amúgy is, basszus, a gyümölcs, most kurv@ra nem ér sokat, bár gondolom, nektek is van bodzaültetvény mellette mint a cigóknak :D.
2009. júl. 17. 12:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Bodzaültetvény nincs. Főleg meggy van, kajszibarack, sárgabarack, őszibarack, cseresznye, szilva, körte....még sorolhatnám.
2009. júl. 17. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy "van sok TELEKÜNK"!!!

Nekünk meg nagy telkünk van, mégsem gyümölcsből élünk, hanem munkából!

apád egy nagy paraszt lehet, de ne aggódj, te sem leszel különb!

Így aztán majd jól kijöttök!

2009. júl. 17. 20:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Mi is munkából élünk. A gyümölcsért csak nyáron kapunk egykis pénzt. Te NAGYONHÜLYE
2009. júl. 17. 20:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Na, akkor a körtét fel is dughatod magadnak, és jobb lesz.
2009. júl. 17. 20:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Jaj, az előbb még a gyümölcsökből életetek meg :D
2009. júl. 17. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!