Mi okozza neked ebben a pillanatba a legnagyobb szomorúságot?
Figyelt kérdés
Teljesen letaglózott ma, hogy a testvéremnek veszélyben van a lába. Amputálni akarják érelzáródás miatt. Erős dohányos. Nagyon sajnálom szegényt, mert ha így lesz, tolókocsiba kényszerül.2011. márc. 16. 15:36
1/3 anonim válasza:
Őszintén szorítok a testvéred gyógyulásáért.
Bár az én történetem nem ennyire tragikus,de jelen pillanatban a legnagyobb szomorúságom,hogy a hallásom egyre rosszabb és ezért képtelen vagyok nyelvet tanulni..Pedig nagy szükségem lenne az angol nyelvtudásra már egy ideje..
2/3 anonim válasza:
Sajnálom a tesódat. Remélem találnak más megoldást.
Engem az szomorít el hogy nincs barátnőm és aki tetszik azt vagy nem érdeklem, vagy csak nevet rajtam. :(
3/3 A kérdező kommentje:
A tesvéremnek rosszak a kilátásai. Szinte elkerülhetetlen a műtét.
A második válaszolónak: egyszercsak találsz egy olyan lányt, amilyent pont te szeretnél. Sőt:ő is épp olyant szeretne, mint te. Ne légy türelmetlen; jönni fog!
2011. márc. 16. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!