Mit tegyek ha ekkora szomorúságot okoztam anyukámnak?
Figyelt kérdés
Nem szeretném elmondani, hogy pontosan miért, de nagyot csalódott bennem. És nem csak ő, hanem az egész családom, meg úgy általában mindenki.
Most ne olyat képzlejetek el, hogy egy szóval megsértettem őket, vagy megcsaltam a barátomat ijenek..Gyakorlatilag bűncselekményt követtem el, aminek lehet következménye is lesz.
Hat mivel emberek vagyunk ezert hibazunk. Mindig hibazunk. Igerd meg anyukadnak hogy soha de soha tobbet nem lesz veled gond, problema az eletedben.
Most, hogy megutotted a bokadat remelhetoleg, persze csak ha te is ugy akarod egy orok eletedre megtanultad, hogy az elet nem jatek! Vedd komolyan!
Kerjel tole bocsanatot, es terj eszhez, kerd meg anyukadat segitsen neked eszhez terni!
2009. jún. 22. 18:02
2/12 anonim válasza:
Állj oda eléjük, és kérj bocsánatot. Mond, hogy nagyon megbántad (remélem így is van). Kérd, hogy segítsenek ezen túlesni. A családod melléd fog állni. A következményeket viseld felnőtt módjára, és próbálj meg úgy is viselkedni. Meglátod ha te is akarod, és ha túl lesztek ezen az időszakon, jobb lesz a viszonyotok. Segíts otthon amennyit csak tudsz. Sok sikert!!
2009. jún. 22. 18:05
3/12 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy? És fiú, lány?
2009. jún. 22. 18:07
4/12 anonim válasza:
Bárkivel előfordulhat. Azt szoktam mondani, ne ítélkezzünk senki felett, mert nem a mi dolgunk. Valószínű - ahogy írod is - a dolognak lesz következménye, amit viselned kell. Nincs más hátra, akit érint, azoktól bocsánatot kell kérned és egyben megígérni, hogy soha többet nem keveredsz bajba és ezzel nem okozol fájdalmat senkinek. Ezt mégis neked lesz legnehezebb túlélned és ezt nekik is el kell fogadniok.
2009. jún. 22. 18:26
5/12 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok.
Mondtam neki ezerszer, hogy ne haragudjon rám, de ő egyre jobban kiabál velem.
2009. jún. 22. 19:04
6/12 anonim válasza:
lehet hogy lepontozol de szerintem jobb lenne ha elmondanad,hogy mit csinaltal es jobban tudnank segiteni,elmondani a velemenyunket
2009. jún. 22. 19:07
7/12 anonim válasza:
Ilyen fiatalon bűncselekmény?? hmmmm......nem csoda, hogy haragszik Rád anyukád! meg fog enyhülni idővel, de nagyon ügyesnek kell lenned ahhoz, hogy a bizalmát visszaszerezd. NE erőltesd, hagyj neki időt. Idővel csillapodik benne/bennük a dolog és lassan meg is bocsájtanak majd. Nem teszel jót azzal, hogy egyfolytában azt hajtod, hogy mennyire sajnálod és, hogynem lesz mégegyszer oka miattad szégyenkezni. Inkább bizonyíts!!!!!!!!!
2009. jún. 22. 19:12
8/12 A kérdező kommentje:
És mivel bizonyíthatnék?
2009. jún. 22. 20:19
9/12 anonim válasza:
Bármit csináltál, akkor is a lánya maradsz. Persze, hogy haragszik, ha nagy butaság volt, de nem azért, mert mostantól utál, hanem, mert aggódik érted.
Azzal bizonyíthatsz, ha most valami olyat teszel, amiért tudod hogy büszkék lesznek rád, pl sok jó jegy a suliban, vagy sokat segítesz otthon a házimunkában, persze ezek nem nagy dogok, igazán nagy dolgot te tudsz kitalálni, hiszen a te szüleid.
2009. jún. 22. 20:23
10/12 anonim válasza:
Mivel bizonyíthatnál? Mondjuk azzal, hogy visszafogod magad. Gondolom, ha eljutottál addig, hogy bűncselekményt követtél el akkor jó hosszú pórázra voltál eresztve. Próbálj meg felelősségteljesen viselkedni és új barátokat keresni. Nem tudom milyen következményei lesznek a tettednek, de biztos egy életre megfizeted a tanulópénzt. Nyugi, idővel minden elrendeződik. Anyukád nem azért veszekszik Veled, mert utál, hanem mert félt és ki van bukva azon, ami történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!